На 14 юни Ердоган обяви, че страната му е готова

...
На 14 юни Ердоган обяви, че страната му е готова
Коментари Харесай

Ердоган: Турция очаква да продължи да подкрепя Афганистан

На 14 юни Ердоган разгласи, че страната му е подготвена да поддържа боен контингент в Афганистан с финансова поддръжка от Съединени американски щати след изтеглянето на войските на НАТО оттова.

 

" Тези, които преглеждат стремежите ни към отбрана на правата /на хората/ и правдивост като политическо двуличие, не съумяха да схванат, че сме се трансформирали в глас и вяра на потиснатите. Пожелаваме на приятелите и съседите си това, което желаем за себе си. Направихме го в Сирия, направихме го в Либия и Нагорни Карабах. Надявам се на следващия ден да подкрепим братята си в Афганистан и други страни със същата обективна позиция. 15 юли е знак на този блян ", сподели Ердоган по време на тирада във връзка петата годишнина от опита за прелом в републиката, добавя Българска национална телевизия.

Американският президент Джо Байдън на 14 април разгласи решението си да приключи интервенцията в Афганистан. Белият дом чака изтеглянето на американските войски, почнало през май, да завърши до края на август.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР