На 14 януари руски самолет Ил-22 беше свален над Азовско

...
На 14 януари руски самолет Ил-22 беше свален над Азовско
Коментари Харесай

Русия призна за смъртта на командира на сваления Ил-22

На 14 януари съветски аероплан Ил-22 беше свален над Азовско море. Командирът на самолета майор Виктор Климов е умрял по време на офанзивата, посочи УНИАН.

Това беше обявено от офицера от ВСУ Анатолий Стефан ( " Щирлиц " ). В Русия също потвърдиха тази информация, като обявиха, че Климов " героичен е умрял при осъществяване на воинския си дълг ".

В интернет се показва, че командирът на Ил-22 е получил рани от шрапнели . Той е умрял, до момента в който самолетът е бил във въздуха, по тази причина вторият водач е трябвало да го приземи. Той също е бил ранен.

На 14 януари два съветски самолета - Ил-22 и аероплан за далечно радиолокационно разкриване А-50 - са изумени по едно и също време над Азовско море. Последният е бил погубен , а Ил-22 е съумял да се приземи в Анапа, заяви началникът на разузнавателното ръководство към министерството на защитата Кирил Буданов.
 Все още не е известно по какъв начин Украйна е съумяла да порази съветския АУАКС
Все още не е известно по какъв начин Украйна е съумяла да порази съветския АУАКС

Успех за Киев против експанзията на Путин

Алексей Хетман, деец от руско-украинската война и майор от запаса, съобщи, че повредите по самолета демонстрират, че той може да е бил нападнат със зенитна ракета . Той означи, че сходни ракети са снабдени с разнообразни поразяващи устройства и се взривяват при доближаване към самолета.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР