На 14 януари Меркурий става ретрограден във Водолей до 3

...
На 14 януари Меркурий става ретрограден във Водолей до 3
Коментари Харесай

Първият ретрограден Меркурий за 2022 ни разтърсва из основи: какво да очаква всяка зодия

На 14 януари Меркурий става назадничав във Водолей до 3 февруари, което ще донесе доста провокации , изключително в областта на връзката.

Когато Меркурий става назадничав, той има наклонност да води до спорове и подводни камъни. В последна сметка Меркурий е планетата на връзката, което значи, че има въздействие върху всичко, вариращо от метода на диалог до метода, по който се обменя информация.
 image2_16x9.png Сезонът на Козирога ни оказва помощ да се отървем от всичко остаряло и излишно в живота си: какво да чака всяка зодия На фокус
Меркурий въздейства върху машините, пътуванията, числата и метода, по който мислите за дадена концепция. И когато Меркурий е назадничав, всички тези неща са склонни да изпитват механически компликации.

Само две седмици след новата година Меркурий става назадничав на 14 януари във Водолей. Той ще влезе още веднъж в Козирог, предшестващия зодиакален знак, от 25 януари. И на 3 февруари най-сетне ще се откри непосредствено в Козирог.

Ето по какъв начин ретроградният Меркурий ще повлияе на всеки знак от зодиака:
 Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Меркурий
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР