На 14-ти септември в Националния пресклуб на БТА в Плевен

...
На 14-ти септември в Националния пресклуб на БТА в Плевен
Коментари Харесай

Александър Николов: Призовавам за честна игра и сблъсък на идеи в името на Плевен

На 14-ти септември в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в Плевен се състоя конференция на Инициативен комитет за издигане кандидатурата на Александър Николов за кмет на Община Плевен.

В срещата участваха част от членовете на инициативния комитет: Весела Йотова, шеф на Начално учебно заведение " Патриарх Евтимий ", предприемачът Магдален Димитров, арх. Ивайло Нешев, Камен Пенчев, някогашен международен първенец по кикбокс и доктор Калин Поповски, представител на Местна коалиция (МК) " Алтернативата на жителите ", която поддържа кандидатурата на Александър Николов за кмет на Община Плевен.

Весела Йотова акцентира, че Николов има ясна визия за развиването на Плевен, задачата му е да притегли младежите и общината да стане привлекателен център за тях.



Магдален Димитров съобщи, че Плевен е специфичен за него като предприемач, направил вложения от 55 млн и обезпечил работа за 1500 работещи във компаниите му. Той означи, че Плевен е обиден от демографската рецесия. Напускащите хора града не го припознават като свое място.

„ На Плевен са нужни безапелационни и съществени промени. Смятам, че в лицето на Александър Николов тези промени са безусловно вероятни, с помощта на неговите личностни качества, на организационния му и управленчески опит, на неговите младост и сила, на модерната му визия за развиването на града, на неговите интернационалните контакти и опцията за привличане на високотехнологични вложители ", сподели още Магдален Димитров.



Кандидатът за кмет на Община Плевен Александър Николов сподели:

„ Приех да съм претендент за кмет на Плевен, тъй като имам вяра в честната игра, в доближаването на хрумвания и политики за развиването на Плевен. Аз не съм член и не съм бил член на никоя политическа партия.

Призовавам за почтена игра по време на акцията и за конфликт на хрумвания, и политики, свързани с развиването на Плевен “.



Николов изрази подготвеност да работи с всички, подготвени за осъществят главните цели в програмата, която предлага.

„ Аз и моят екип сме се обединили към задачата Плевен да възвърне своето място като стопански център на Северна България, да има по-добра инфраструктура, съвременна индустриална зона, да има естествена среда за живот. Плевен да бъде средище на спорта, духовно място, в което всеки да се усеща добре “, добави претендентът за кмет на Плевен Александър Николов.

Д-р Калин Поповски изясни, че Местна коалиция " Алтернативана жителите " към този момент има регистрация в ЦИК и ще взе участие в локалните избори с цялостна листа за общински съветници от 41 участници. Листатаще включва и претенденти за кметове на кметства в общината.

Д-р Поповски акцентира: " Малките обитаеми местазаслужават по-добро отношение от страна на кмета. Те живеят като че ли в друга страна.

Залагаме на Александър Николов и поради неговата подготовка като правист и по тази причина, че той може да осъществикомуникацията с държавното управление за значими инфраструктурни планове на Плевен ".



В пресклуба на Българска телеграфна агенция беше прожектирано видео с послание от художника Петър Мичев – „ Плевен е родният ми град и желая да слушам единствено положителни неща за него “, сподели той като съобщи поддръжката си за кандидатурата на Александър Николов за кмет на Плевен.

Александър Николов сподели, чев идващите дни ще показа своята управническа стратегия и решения по съответни проблеми, свързани с Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР