На 14-ти биткойнът надхвърли $73 000 и достигна нови върхове

...
На 14-ти биткойнът надхвърли $73 000 и достигна нови върхове
Коментари Харесай

Как да правите по $1000 на ден с помощта на скока на биткойн

На 14-ти биткойнът надвиши $73 000 и доближи нови върхове ден след ден. Тъй като пазарните настроения са твърдо във възходяща територия и датата на преполовяване е на по-малко от 40 дни, евентуално ще забележим биткойн да пробие 6-цифрената граница този цикъл.

Въпреки че биткойнът набъбна с тревожна скорост през последния месец, волатилността към момента е доста висока. Директната инвестиция в биткойн към момента изисква релативно мощна финансова мощ и качества за вдишване на риск.

И по този начин, има ли метод елементарните вложители, които не са толкоз финансово мощни и не желаят да поемат толкоз огромни опасности, също да могат да създадат обилни облаги от скока на биткойна?

Отговорът е: несъмнено.

Например договорът за облачно копаене, стартиран от Simpleminers, най-хубавият биткойн майнер в света. Тя ви разрешава да печелите внезапно възходящите пари на биткойн на доста дребна цена и доста невисок риск. Досега доста от моите другари вложители са посредством договорите за облачно копаене на Simpleminers.

И по този начин, по какъв начин го прави? Ако желаете да знаете по какъв начин да употребявате ниска цена и невисок риск, с цел да увеличите високата волатилност и високорисковите биткойн вложения, първо би трябвало да знаете какво е облачно копаене. Облачното копаене в действителност е новаторски капиталов артикул, употребен от биткойн миньорите за облекчение на финансовия напън при разширение на внедряването на тяхната изчислителна мощ.

 2418158

Тоест, вложителите вземат участие в копаене на биткойни, като наемат биткойн изчислителната мощ на миньорите, а миньорите са виновни за копаене на биткойни и шерване на облагите от биткойни с вложителите. Това е кооперативен метод за правене на пари. По този метод вложителите не би трябвало да наемат пространство, да купуват машини за копаене, да работят и поддържат, да заплащат разноски за сила и така нататък, нито би трябвало да се тормозят, че ще изгубят всичките си вложения, тъй като не могат да копаят биткойни.

Тъй като копачите ще подсигуряват, че вложителите получават възвръщаемост под формата на рента. Що се отнася до " миньорите ", те събраха средствата на доста вложители и разположиха и заеха по-висок дял от скоростта на хеджиране, като по този метод завоюваха преимуществото на успеваемостта на копаене на биткойни. В средата на биткойн халвинг, приоритизирането на изчислителната мощ е гаранция за приемане на награди и гаранция за миньорите да вършат пари.

Така че, това е печеливша инвестиция както за вложителите, по този начин и за миньорите. Научихте за облачното копаене. След това можем да проучим по какъв начин вложителите могат да печелят $1000 дневно посредством контракта за облачно копаене Simpleminers.

Преди да разгласява тази публикация, създателят откри посредством процедура, че приходите от вложение в контракта за изчислителна мощ на Simpleminers идват основно от следните четири аспекта:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР