На 14 септември за трета поредна година в град Раковски

...
На 14 септември за трета поредна година в град Раковски
Коментари Харесай

Фермер Експо - Раковски 2019 кани местните занаятчии,...

На 14 септември за трета поредна година в град Раковски ще бъде намерено животновъдното ревю " Фермер Експо - Раковски 2019 ".

С опита от двете издания то дава сериозна поръчка да се трансформира в едно от най-значимите изложби за отглеждане на животни и фермерски храни в България. Организаторите - Община Раковски и Организация на производители " Фермерско мляко ", ще дават на участниците и гостите на събитието опция да се срещнат както с постигнатото през миналата година във фермите и при производителите на чисти месни, млечни, пчелни и растителни храни, по този начин и за обмяна на опит между тях.

Изложбата на овце, кози, говеда, биволи, коне и кучета и открита площадка за среща на деца с „ бейби “ селскостопански животни, ще бъде допълнена и с първи търг за елитни български говеда. Демонстрации на обичайни техники за произвеждане на храни, дегустации и лотария с шансове ще притеглят вниманието на многочислените гости, а групи от локални актьори ще повдигат градуса на настроението на всички още от самото публично разкриване на " Фермер Експо - Раковски 2019 ".

Тази година уредниците уголемяват спектъра на изложителите, като желаят да привлекат и участници от неземеделския бранш - производители на млечни артикули, самун, домашни сладка, мед, вино, български дрехи, занаяти като разработване на украшения от полимерна глина, медникарство, шапкарство, разработване на произведения от кожа, изобразяване и гравиране върху стъкло, грънчарство и везбарство, звънчарство, ножарство, художествено плетиво, гайтанджийство, ръчно килимарство и други.

Заявки за присъединяване и запитвания могат да се подават на:

Ана Белчева

тел. +359 88 4292918

Рангел Матански

тел. +359 88 8445761

e-mail: [email protected]
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР