На 14 септември в София на площад Батенберг се състоя

...
На 14 септември в София на площад Батенберг се състоя
Коментари Харесай

Грандиозен финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 в София

На 14 септември в София на площад Батенберг се състоя грандиозния край на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019. Столицата бе превзета от музикалната вълна на най-голямото турне в България, където близо 50 хиляди фенове се любуваха на обичаните си шлагери от най-популярните музикални звезди в България. Специално за София бе непокътната и огромната изненада - осъществяването за първи път онлайн на летния шлагер на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour - „ Моята ария ", чието видео бе показано при започване на август.
„ Моята ария " събира за първи път дружно и в един план Михаела Маринова, TITA и Михаела Филева, а към тях се причисляват младите гении Eva Parmakova, Yoana, 4Magic, Ballan и CHOKO, както и самият създател на песента STAN NO!R - спечелилият в състезанието на Coca-Cola „ Моята ария "
Конкурсът имаше за цел да даде неповторимата опция на един надарен младеж да сбъдне своята фантазия като напише текста на летния шлагер на Coca-Cola, който по-късно да извърши на сцената на турнето дружно със своите музикални идоли. Ето че тази фантазия е действителност за Стан Стефанов, който с изключение на в ролята на текстописец, влезе и в тази на реализатор. „ Ужасно доста се вълнувам, сърцето ми бие като бясно и съм сигурен, че е страстта е голяма. Не мога да допускам, че всичко това се случва! За мен е сбъдната фантазия! " „ Моята ария " сложи грандиозния край на вечерта като събра на сцената звездите на турнето.



В събота вечер София пя и танцува дружно с Криско, TITA, CHOKO, Ballan, TRF, Михаела Филева и китаристът Васил Крумов, Михаела Маринова, DARA, Yoana, Ева Пармакова, 4Magic, Pavell & Venci Venc`. Специално за публиката в столицата присъединяване взеха и младата звезда ALMA и очарователните близначки Alex & Vladi в компанията на Young BB Young.
Енергичните танци на балет NOVA и музиката на DJ Doncho поддържаха настроението през трите часа на концерта на площад Батенберг.
София бе последната спирка в лятното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, което посети Горна Оряховица, Банско, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР