На 14 септември на териториите, обслужвани от ОДМВР Габрово, РУ

...
На 14 септември на териториите, обслужвани от ОДМВР Габрово, РУ
Коментари Харесай

Мащабна полицейска акция в Габровска област

На 14 септември на териториите, обслужвани от ОДМВР Габрово, районно управление (на МВР) Севлиево и районно управление (на МВР) Трявна, се организира профилирана полицейска интервенция за надзор над водачите на леки, товарни коли, рейсове, дву и три колесни МПС, съблюдаване на разпоредбите за придвижване на пешеходците, обезпечаване преимуществото на пешеходци пресичащи на сигнализирана пешеходна пътека от страна на водачите на МПС, както и над водачите на колела. Засилени инспекции се реализират за определяне на лица, ръководещи МПС под влияние на алкохол, опиати, неправоспособни водачи.

От 13:30 часа до 15:30 часа в региона на село Драгановци екипи от ОДМВР Габрово са направили инспекции на 51 МПС и 59 лица. Констатирани са 11 нарушавания.

В Севлиево полицейската интервенция се организира на ул. “Великотърновско шосе “. В рамките на два часа полицейските чиновници са направили инспекции на 49 МПС и 55 лица. Констатирани са 6 нарушавания.

В Трявна полицейската интервенция бе извършена на ул. „ П.Р.Славейков “, като за времето от 09:00 до 11:00 часа са осъществени инспекции на 31 МПС и 33 лица. Установени са 8 нарушавания.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР