На 14 септември Huawei ще представи нов набор от носими

...
На 14 септември Huawei ще представи нов набор от носими
Коментари Харесай

Huawei ще пусне нов смарт часовник наред със серията Watch GT 4

На 14 септември Huawei ще показа нов набор от носими устройства, а нов тийзър подсказва, че с изключение на линията Huawei Watch GT 4 може да бъде пуснат и нов смарт часовник.

Тийзъра демонстрира смарт часовник с минимално откриване, само че експозицията с бляскавост разкрива малко повече за вероятността. При съпоставяне на тийзъра с изтеклите изображения на Watch GT 4 46 mm бе открито, че рамката на часовника отразява обилни промени спрямо 46-милиметровата версия. Външният тип е състезателен, а рамката е със златни покрития за стилизиран дизайн.

Часовникът има бутони в горната лява и дясна страна. Рамката има обвързвана каишка на часовника, само че от тази позиция нищо не е ясно, тъй като по-голямата част от дизайна остава скрита. Като цяло външният тип не е нормален и основава чувството за Huawei Watch GT 2, само че извънредно усъвършенстван.

„ Предстои особено показване, което ще ви впечатли и завладее. Останете на линия, до момента в който разкриваме лукс и визионерска хармония в непрекъснатия ни блян към хубост. “

– написаха от Huawei в X (Twitter)

Предишно приключване на информация разкри, че серията Huawei Watch GT 4 ще се предлага в два размера – 41 mm и 46 mm. В 41-милиметровия ще има три модела, а в 46-милиметровия – два модела.

Понастоящем Huawei не е удостоверила съответните идентификации за стартиране на пазара на идните носими устройства, само че сигурно става въпрос за нов смарт часовник, който може да се появи вътре или настрана от линията Watch GT 4.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР