На 14 ноември няма избираме просто президент и парламент, ние

...
На 14 ноември няма избираме просто президент и парламент, ние
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: На 14 ноември ние ще избираме между безумието и здравия разум

На 14 ноември няма избираме просто президент и парламент, ние ще избираме сред безумието и здравия разсъдък. Ние ще избираме сред разрухата и възраждането на България. Между взаимозависимост и самостоятелност.

Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

Според него 14 ноември отиваме на референдум за бъдещето на България. Най-големият съперник на всички претенденти по думите му е била и ще бъде апатията, нихилизма и неверието на сънародниците.

Той предвижда, че изборната интензивност няма по какъв начин да доближи 50%, в случай че Бойко Рашков още веднъж си свърши работата.

" Тя падна на предходните избори поради това, че Бойко Рашков смаза или най-малко съвсем изцяло смаза проведената престъпност в частта пазаруване на гласове. Ако и в този момент го направи, нека да го направи, притискам му палци, в случай че го направи още веднъж, ще отидат да гласоподават сред 40 и 45% от българите, в това число с тези, които гласоподават от чужбина ", разяснява водачът на " Възраждане ".

Костадинов счита, че може да има доста съществени изненади за вота, тъй като анализаторите подценяват българските жители и гнева на българите от разрухата и разпада на българската политическа система. На въпрос счита ли, че може да има повече гласове от Лозан Панов - той отговори: " несъмнено, че е допустимо ".

Той прикани България да бъде остров на здравия разсъдък, остров на стабилността.

" Парадоксално след тези избори България може да се трансформира в един от водачите на Европейски Съюз във връзка с груповия здрав разсъдък и стабилитета, и нормалността в обществото ", добави Костадинов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР