На 14 ноември, деца, учители , родители , кмета на

...
На 14 ноември, деца, учители , родители , кмета на
Коментари Харесай

Започнаха инициативите по повод 50 годишния юбилей на ДГ „Слънце” в град Левски

На 14 ноември, деца, учители, родители, кмета на общината Любка Александрова и зам. кмета Кольо Домеников се включиха в засаждане на дръвче в парка в град Левски, до засаденото наскоро от Световния пробег на мира.

Засаждането на Дърво на мира тогава, беляза желанието ни за един по-добър свят, а през вчерашния ден децата и всички които ги обичат потвърдиха това с ново дръвче и прекрасен мотив – 50 години ДГ „ Слънце ”.

Проявите отдадени на юбилейната годишнина са почнали в деня на откриването на детската градина – 13 ноември, сподели шефът на детската градина Виолета Панайотова. В този ден, с помощта на извършена благотворителна самодейност за облагородяване двора на детската градина,заедно с родителите са засадени няколко дръвчета в двора на детската градина.

Днес, в Световната седмица на предприемачеството, ДГ „ Слънце ”, гр. Левски в партньорство с Джуниър Ачийвмънт България ще организира открит урок на тематика „ Зоологическа градина ”с естествени и отпадъчни материали.Открита процедура по Джуниър „ Еко-дизайн на детски облекла ” ще се организира и на 17 ноември.

Утре, на 16 ноември децата ще честват рождения ден на детската градина,а формалното празненство във връзка юбилейната годишнина ще бъде на 18 ноември, на което са поканени учители,директори,бивши сътрудници и ученици на ДГ „ Слънце ”.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР