На 14 и 15 октомври 2017г вратите на ППМГ “Акад.

...
На 14 и 15 октомври 2017г вратите на ППМГ “Акад.
Коментари Харесай

Code Week отново ще запознава врачани с възможностите за развитие в ИТ сектора

На 14 и 15 октомври 2017г вратите на ППМГ “Акад. Иван Ценов” във Враца още веднъж ще бъдат отворени за най-голямото ИТ събитие на Северозапада – Code Week Враца, част от Европейската седмица на програмирането. Събитието цели да запознае жителите на Враца и района с модерните благоприятни условия за работа в най-успешния бранш в България - ИТ. Това става като ги срещне с професионалисти-практици, работещи в едни от най-големите софтуерни компании и стартъпи в страната, които описват за какво тези експерти са толкоз високо платени, има ли смисъл да се захващаш с това и от къде да започнеш.
Тази година събитието е в изменен формат. Освен двудневните работилници, ще има и отворени лекции по някои от най-актуалните софтуерни тематики. Ще има и нови модули - Увод в невронните мрежи и машинното самообразование, Дигитален маркетинг, 3D моделиране и Създаване на електронни магазини с OpenCart. Участници могат да са както възпитаници, по този начин и възрастни. Местата са лимитирани и се изисква предварителна регистрация на уеб страницата на събитието http://codeweek.vratsa.net.
Откриването ще бъде в събота от 9:30 в спортната зала на ППМГ “Академик Иван Ценов”, а закриването е в неделя на същото място. Модулите, на които можете да се запишете са:
Дигитален маркетинг
Създаване на електронни магазини с OpenCart
3D принтиране
Увод в програмирането
Създаване на приложения за Андроид
Front-end - основаване на уеб сайтове и уеб приложения с HTML, CSS и JavaScript
Видеообработка
Photoshop
Увод в невронните мрежи и машинното самообразование
Софтуерно тестване (QA)
Роботика
Програмиране за деца 5-7 клас
Бизнес мислене и предприемачество
Уеб дизайн
Любезни домакини още веднъж са ППМГ “Акад. Иван Ценов”. Спонсорите на събитието са Experian, VMware, хостинг компанията ICN и врачанските софтуерни компании PetroffSoft и Inveitix.
Code Week Враца се реализира с поддръжката на Фондация „ Работилница за цивилен инициативи”, SAP и TechSoup, в границите на самодейността „ Запознайте се и програмирайте “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР