На 14 февруари, в деня на влюбените, група младежи нападат

...
На 14 февруари, в деня на влюбените, група младежи нападат
Коментари Харесай

Младежи се смеят минути след убийството на тийнейджър

На 14 февруари, в деня на влюбените, група младежи атакуват и убиват 17-годишен младеж на Острова. Фаталният случай става през предходната година. Сега полицията популяризира шокиращи фрагменти, на които се вижда по какъв начин убийците се смеят минути след офанзивата, пишат английските медии.

Полицията в град Нортхамптън, намиращ се в централната част на Англия, залавя нападателите малко след случая и стартира разбор на фрагментите от охранителните камери. Жертвата е била оставена като куче на улицата. Ножът пък е бил заровен в саксия за цветя.

17-годишният Лиъм Хънт е бил намушкан с хладно оръжие четири пъти, в това число във врата. Строполил се е на земята и към него е имало локва кръв, само че все пак младежите, виновни за това, са го оставили. По-късно е бил отведен в болница, само че е било прекомерно късно – умрял е от раните.

Шокиращ е и фактът, че групата убийци изобщо не са разтърсени от случилото се и няколко минути по-късно са снимани в заведение за бързо хранене да се смеят и забавляват. Полицията разкри хронологията на случилото се. Очаква се скоро убийците да си получат присъдите, делото е в ход. Вижте шокиращата им реакция:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР