На 14 февруари - четвъртък, от 11:00 часа в читалище

...
На 14 февруари - четвъртък, от 11:00 часа в читалище
Коментари Харесай

Конкурс определя най-доброто вино в Кюстендил

На 14 февруари - четвъртък, от 11:00 часа в читалище „ Пробуда 1961” гр. Кюстендил, за тринадесета поредна година ще се организира Конкурс за най-хубаво домашно вино „ Трифон Зарезан 2019”.
Желаещите да вземат участие би трябвало да донесат 15 минути преди началото на състезанието, 1 бутилка - най-малко 0.7 л. - вино (бяло, алено и розе), лично произвеждане. Вината ще бъдат оценени от умело жури, формирано от видни сомелиери и ценители, от югозападна България и Република Македония, по критериите: цвят, прозрачност, искра, компактност, мирис и усет.
Наред с ритуала “Зарязване на лозята “, за всички участници и посетители е подсигурена богата културно-музикална стратегия с присъединяване на групи и сформира към читалището. Победителя в състезанието ще получи дъбово буре, създадено от кюстендилски майстори.
Наградите за отличените в обособените категории са подсигурени с общителното подпомагане на Верига магазини „ Сити “, читалище „ Пробуда “, Туристическа организация „ Лилия Травел “ и други Всички участници в състезанието ще получат Диплом за присъединяване. Събитието се организира със съдействието на Партията на феновете на аленото и бялото вино, съобщи сътрудник от града, за Actualno.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР