На 14 декември беше проведено последното за 2017 година класиране

...
На 14 декември беше проведено последното за 2017 година класиране
Коментари Харесай

Резултати от класирането за прием в детските заведения в Пловдив

На 14 декември беше извършено последното за 2017 година класиране за банкет в детските заведения. В класирането взеха присъединяване 251 деца, от които 186 деца на яслена възраст, 47 деца аплайваха за първа възрастова група, 11 - за втора възрастова група и единствено 7 - за подготвителните групи. Обявените места бяха 317 общо - 81 за яслените групи, 70 за първа възрастова група, 79 - за втора и надлежно 48 за трета подготвителна група и 39 за четвърта подготвителна група. 
Класирани са 47 деца - 37 в яслените групи, 1 в първа, 7 във втора и 2 деца в подготвителните групи. За некласираните е целесъобразно родителите да се срещат с обявяваните места за идващите класирания и да подават своите заявки, съобразявайки се с опциите на детските заведения. В системата има подадени заявки с посочени стремежи за детски градини и ясли, за които към съответното класиране няма свободни места. В тези случаи няма по какъв начин децата да бъдат класирани. За класирането на 14 декември 139 деца аплайваха за детски заведения без оповестени свободни места.
Утвърденият график на плануваните класирания за банкет през 2018 година (графикът на дейностите за 2018 г.) към този момент е оповестен на страницата на системата за банкет dz-priem.plovdiv.bg в бранш "Нормативни документи ". От него родителите могат да се срещнат както с датите и периодите за идните класирания, по този начин и с изискванията за постъпването на класираните деца и друга значима информация.

Първото за 2018 година класиране ще бъде извършено на 09.01.2018 година Свободните места за него ще бъдат оповестени в период до 22.12.2017 година включително С оповестяването на местата родителите на кандидатстващите деца ще могат да употребяват новата функционалност на системата за банкет, посредством която да се осведомят за броя на чакащите за съответните места. Данните се пресъздават в панела със свободни места и отразяват и точките на подалите заявки за присъединяване в класирането. Тази информация се актуализира в действително време след всяко подадено ново заявление.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР