На 14 април 2022 г. – след две седмици, Домът

...
На 14 април 2022 г. – след две седмици, Домът
Коментари Харесай

Две седмици до Домът на бъдещето 2022

На 14 април 2022 година – след две седмици, Домът на бъдещето 2022 ще събере топ специалисти от водещи компании в областта на архитектурата, интериорния дизайн и модернизацията, с цел да очертаят трендовете в сектора.

Събитието, което ще се излъчи онлайн на profit.bg, novini.bg, woman.bg и idei.bg, както и в обществените им канали, ще отвори полемика и към тематики, като цените на парцелите и вложенията в жилище.

Модератор на панелните полемики ще бъде Мария Силвестър.

Темите в полемиките са обединени в четири панела: Зелен дом, Красив дом, Достъпен дом и Умен Сигурен дом.

Събитието ще започва с тематики за резистентност и зелени решения, обединени в панел „ Зелен дом “.

Инж. Наталия Петрова, управител Бизнес развиване в направление Системи за домашна автоматизация в Schneider Electric, ще опише за какво компанията е световен водач в енергийния мениджмънт и автоматизацията с богато продуктово портфолио за електроразпределение.

Мениджърът Бизнес развиване в Home of Wool Иван Иванов пък ще показа преимуществата на вълната пред синтетичните материали за матраци и мека мебел.
Дискусионният панел „ Красив дом “ ще събере на една маса топ специалистите в страната с фокус върху архитектура и интериор.

Борис Главчовски, шеф на Хьорман България, ще показа трендовете при интериорните порти.



Д-р проектант Даниела Иванова-Узунова, която е началник Изследване и развиване в Кнауф България, ще опише какво съставлява Кнауф Клийнео и по какъв начин пречиства въздуха.

В панела „ Достъпен дом “ ще бъдат дискутирани тематики, като какви са най-търсените парцели и за какво недвижимостите са една от най-хубавите вложения.

Управителят на една от най-големите организации за недвижими парцели у нас - Иван Козарев от Arco Real Estate, ще показа част от най-хубавите оферти на този пазар все още.

Участие в панела ще вземат още ръководителят на отдел „ Управление на търговски сътрудници “ в ОББ Борислав Гостев и дизайнерът и създател на блога mila.land, thehouse.social Мила Владиславова.

Тя ще ви разкрие трикове и препоръки за бюджетен, наличен и гръмък интериор, ще ни издаде тайната по какъв начин да създадем дома си дизайнерски, даже и когато не можем да си позволим дизайнер, както и кои евтини неща излизат скъпо при ремонт.

По време на панел „ Умен и Сигурен дом “ пред камерите ще застане Петър Петров, който е съосновател и шеф на студио INDORIO и INDORIO Art.

Домът на бъдещето 2022 се организира със съдействието на: Хьорман България и Шнайдер Електрик.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР