На 14.12.2022 г. от 17:30 ч. в Ритуалната зала на

...
На 14.12.2022 г. от 17:30 ч. в Ритуалната зала на
Коментари Харесай

Говори специалистът: Как да подобрим ориентацията на посетителите в музея?

На 14.12.2022 година от 17:30 ч. в Ритуалната зала на Община Габрово РЕМО „ Етър “ провежда обществена среща със експерти по основаване на единна система за информиране на гости в музеен обект.

„ Панаир на музейната книга “, „ Панаир на музейния сувенир “ и поредицата от взаимни начинания с учебните заведения по изкуствата в България, помогнаха на екипа на музей „ Етър “ да натрупа добър опит, употребен при основаването на нова графична еднаквост.

Споделянето на този опит и осъществените контакти със експерти на интернационално равнище биха могли да са от изгода и за други институции. По време на тази среща са планувани презентации на дизайнера на музей „ Етър “ Мирослав Живков, графичния дизайнер Борил Караиванов, арх. Христо Станкушев и Красен Кръстев, които ще показват личния си принос при основаване на осведомителните табели и тотемите за РЕМО „ Етър “.

Срещата е открита за всеки, който желае да придобие и показа опит. Екипът на музея е уверен, че тя би била от изгода за основаване на един по-добър образ на Габрово, както и в работата на доста от организациите на територията на общината.

Срещата е с дълготрайност към 60 минути.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР