На 14.08.2020 в 10:30 часа от общината в град Свиленград

...
На 14.08.2020 в 10:30 часа от общината в град Свиленград
Коментари Харесай

Поход на свободата тръгва от Свиленград към София, носи железопътна релса на Валери Симеонов

На 14.08.2020 в 10:30 часа от общината в град Свиленград започва " Походът на свободата ". Участниците плануват да стигнат до София, като ще носят със себе си парче релса от теснолинейка.
„ Защо релса? Защото преди две години на 1-ви август, тогавашният вицепремиер се закани: " Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския мост, ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя ". Това свое заричане той направи, при положение, че съдът спре капиталовите планове за пробутване на нови писти на повърхност от 333 км, нови водохващания за неестествен сняг и прилежаща инфраструктура, обричаща на крах Национален парк " Пирин " и биологичното му многообразие. За благополучие, голямата социална опозиция докара и до решение на съда, в интерес на националния парк “, напомнят уредниците като прецизират, че към този момент две години Валери Симеонов към момента не е извършил обещанието си.
 Политически зоопарк: Валери Симеонов се изживява като министър-председател " Политически зоопарк ": Валери Симеонов се изживява като министър-председател
Среднощното повдигане на блокадите в цялата страна е разпоредено от съдружния съвет, а не от полицията, която малко по-рано разгласи, че...
„ Релсата, която ще носим по пътя към София е знак на празните обещания. Символ на излъганите хора, дали своят вот за настоящето държавно управление. Релсата е знак на твърдата увереност на огромна част от българския народ, да изпрати на бунището на историята това държавно управление. Релсата може да е " кръста " към Голгота, който да изкупи греховете на България и поръчка пред Бог да спре да праща хора, които целеустремено ни водят към духовна и физическа крах “, се споделя още в известието.
От самодейността канят всички свободни жители да се включат и да провеждат пешеходни лъчи, с последна точка Орлов мост. „ Ако нямате релса носете бордюри, камъни, плочки, винкели... Целта е да се съберем на Орлов мост и да издигнем камара от събраните артефакти, която да е знак на битката на жителите с мафията. Грамадата е по сходство на грамадата издигната от варненци, в памет на Пламен Горанов и битката му с ТИМ и първия кабинет на Борисов. Нужно е Грамадата да остане като монумент на свободните жители. Като знак на дейните и непримирими хора към нас, които се борят за истината и справедливостта, без значение от цената “, се споделя още в изказването.
Движението по републиканските пътища ще е съобразено с разпоредбите за сигурност. Участниците в пешеходния поход, без значение от къде потеглят, би трябвало да носят светлоотразителни жилетки и да се движат в платното на насрещно движещите се коли. Полиция не е нужна, защото напредването ще става в колона по един човек и няма да затруднява придвижването на останалите на пътя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР