На 13 юни бившият премиер отпразнува своя 62 рожден ден.

...
На 13 юни бившият премиер отпразнува своя 62 рожден ден.
Коментари Харесай

Бившата тъща на Борисов: Слизаше от ладата и носеше бременната си жена на ръце до 4-ия етаж

 На 13 юни някогашният министър председател отпразнува своя 62 рожден ден. Личния си празник по традиция той означи с най-близките си хора – фамилията и внучетата си Бойко-младши и Иван.

Те са неговата огромна уязвимост и всяка свободна минута експремиерът посвещава на тях. Футболът е измежду обичаните им занимания дружно, а малчуганите към този момент демонстрират редица гении – в музиката, новите технологии и на терена. Малкият Бойко този януари навърши 5 годинки, а по-малкото му братче Иван през юли ще стане на 3.

Поздравления водачът на ГЕРБ постоянно получава и от своята някогашна брачна половинка доктор Стела Костова, с която са разведени от дълго време, само че пазят другарски връзки, въпреки тя да е в Америка. С топли усеща към Борисов е останала и неговата някогашна тъща, която е по-популярна даже от него самия във врачанското селце Селановци, където прекарва летните месеци. Пенсионерката Симеонка Костова, майка на Стела, през лятото напуща жилището си в столицата, с цел да се отдаде на грижи по двора си, в който сее всичко – от зеленчук до цветя.

Къщичката преди време построили с починалия ѝ брачен партньор Георги и имали планове да останат там до дълбока напреднала възраст. Зимите обаче били тежки и Симеонка предпочитала уюта на жилището. И до ден-днешен тя разчитала на своите две дъщери за помощ. Мъчно ѝ било, че ги виждала рядко. Особено Стела, която живее в Калифорния и работи като доктор. Сестра ѝ Петя е доцент по гинекология в " Майчин дом “, а самата Симеонка преди време е била основна сестра в Първа градска болница.

Въпреки че от дълго време по документи не ѝ е шурей, тя продължава да го почита и цени. Най-много му се възхищавала, че гледал щерка си Венета като писано яйце, когато била дребна, а и в този момент не спирал да бъде опора на фамилията.

" Добър човек е, няма две отзиви по тази работа. Ожениха се с огромна обич с щерка ни. Бойко доста обичаше Стела. Ето образец – един път, като пристигнах у тях, те живееха в Банкя, там имаха апартамент на четвъртия етаж. Той, като звънне изпод, че се прибира от работа, тя хуква надолу. Той спираше с ладата – от хубавите, с двата огромни фара. Та тя беше бременна тогава в осмия месец. И той я хващаше и до четвъртия етаж на ръце я носеше. Толкова се разбираха “, споделя в свое изявление Симеонка.

И до ден-днешен Симеонка продължавала да се гордее със своя някогашен шурей и постоянно се чувала с внучка си Венета, която я подари и с двама правнуци. Щерката на Борисов била огромната горделивост на баба си най-много поради трите влиятелни висши образования, които приключила в Америка, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР