На 13 юни 2022 по терените в морската ни столица

...
На 13 юни 2022 по терените в морската ни столица
Коментари Харесай

Големият финал на Каменица Фен купа 2022 идва съвсем скоро в Пловдив | Отбор „Проект“ от Варна се класира в квалификациите и продължава в надпреварата за голямата награда, заедно с подвластниците от „Лудата банда“

На 13 юни 2022 по терените в морската ни столица Варна се разиграха същински футболни дербита по време на третия шампионат в постоянните квалификации на надпреварата за фенове -. Всички тимове демонстрираха огромен интерес към играта и се бориха почтено да се класират напред към огромния край. Те премериха футболните си умения в състезателен комплекс „ Студентска “, а специфичен посетител на събитието беше носителят на шампионската купа и два пъти на Купата на България - футболистът Милен Петков.

Във финала тимовете на „ Проект “ и „ Лудата тайфа “, които не престават напред в конкуренцията за най-хубав любителски тим на България, не съумяха да излъчат победител в постоянното време при резултат 0:0. Стигна се до дузпи, където с 3:1 успеха завоюва тим „ Проект “.

Те си потеглиха със специфични спортни комплекти от марката H8S Hristo Stoitchkov, а „ Лудата тайфа “, завоюваха раници от Givova. Награди също бяха раздавани и за „ Най-добър вратар “ и „ Звездата на шампионата “.

Но това не беше всичко - във Варна, както и в останалите градове-домакини на, събитието подаряваше същинско развлечение на всички свои фенове, участници и техните другари и фамилии. За най-активните ентусиасти имаше радостни игри на терен, а всеки състезател и посетител на терена получи шанса да взе участие за спечелването на страхотни награди. Един от всички участници в игрите завоюва на томболен принцип неповторимата премия от 365 бири, които да показа с другари през цялата година.

А за тези от вас, които са нетърпеливи да схванат кой ще завоюва Купата и ще си тръгне с огромната премия, могат да се причислят на 10 и 11 септември в Пловдив, където ги чакат още доста изненади.

Стартът на огромния край ще бъде даден още в събота с церемониално разкриване и публични посетители от Каменица, Общината и локални футболни звезди, а специфичен посетител на събитието ще бъде Божидар Искренов – Гибона.

Самите тимове ще схванат на място против кого ще влязат в ревнив дуел, тъй като тегленето на жребия ще се извърши на място пред самите тях. Организаторите са приготвили и друга изненада - а точно звезден мач, където митове на Пловдив ще образуват тим и ще измерят сили с различен, образуван от по един състезател от всички 12-те финалисти досега.

Какво още са ни приготвили от и техните сътрудници от БАМФ, ще разберем на 10 и 11 септември, а до тогава следете всички вести към шампионата на формалната Фейсбук страница и.

Наздраве за споделените моменти и огромните спечелили.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР