На 13 юли Венера тригон СатурнНа 13 юли Пълнолуние в

...
На 13 юли Венера тригон СатурнНа 13 юли Пълнолуние в
Коментари Харесай

Астрологичен обзор на седмицата от 11 до 17 юли

На 13 юли Венера тригон Сатурн

На 13 юли Пълнолуние в Козирог

На 14 юли Меркурий секстил Уран

На 14 юли Венера площ Нептун

На 16 юли Слънце съвпад Меркурий

На 17 юли Меркурий тригон Нептун

На 17 юли Слънце тригон Нептун

Тази седмица се резервира напрежението от прочувствен и душевен темперамент. Навлизаме в трансформиращ интервал от живота си. Положителното е, че ще има изпускателен клапан за освобождение.

Тригонът на Венера/Сатурн на 13 юли ни подтиква да бъдем по-практични в дейностите си. Рисковете са премерени, дейностите премислени и планувани. Тези дни са подобаващи за решаването на на практика въпроси и дълготрайно обмисляне.

Пълнолунието по оста Рак-Козирог на 13 юли има водеща роля през седмицата, защото ни изправя лице в лице с професионални и фамилни проблеми, които са от огромно значение за нас. Трябва да обърнем внимание на субективното държание, което ще повлияе на кариерата и фамилните връзки, защото ще ни липсва обективност.

Участието на Плутон в съвпад с Луната в Козирог на 14 юли играе ролята на катализатор, защото акцентира нуждата от радикална смяна на публичния ни имидж. Подтиква към увереност и непримиримост при решение на заплетени проблеми. В същото време позитивните аспекти на Нептун от Риби и Уран от Телец извеждат въображението, творчеството и проницателността на всички равнища.

На 14 юли тригонът на Меркурий в Рак към Уран в Телец ускорява изобр
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР