На 13 юли (четвъртък) от 16 ч. в Лапидариума на

...
На 13 юли (четвъртък) от 16 ч. в Лапидариума на
Коментари Харесай

Спелео клуб „Академик“ организира игри и забавления за русенските деца

На 13 юли (четвъртък) от 16 ч. в Лапидариума на Регионалния исторически музей Спелео клуб „ Академик “ провежда игри навън на тематика „ Учим посредством игрите – историята покрай нас “. Събитието е втората самодейност по плана „ Едно скаутско лято в Русе “, който се осъществя с финансовата поддръжка на Фондация „ Русе – град на свободния дух “. Инициативата е изцяло безвъзмездна и е ориентирано към деца на възраст сред 7 и 15 години.

С доста игри и занимания ще бъде показана скаутската концепция на децата и техните родители. В Лапидариума на Историческия музей Спелео клуб „ Академик “ обезпечава атракция с въжен асансьор и слаклайн лента за балансиране. След инструктаж и обезопасяване искащите деца ще могат да преминат авансово квалифицираните трасета.

С помощта на чиновници от Регионалния исторически музей децата ще се научат по какъв начин се прави римско украшение, както и ще чуят доста любопитни исторически обстоятелства. Организаторите от Спелео клуб „ Академик “ ще срещнат присъстващите на събитието с дейностите и веруюто на скаутското придвижване.

Поканени са всички деца с авантюристичен дух и интерес към природата, планината и усвояването на нови познания и умения.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР