На 13 юли 2023 г. цената на Avalanche (AVAX) скочи

...
На 13 юли 2023 г. цената на Avalanche (AVAX) скочи
Коментари Харесай

VC Spectra може да предложи по-добра възвръщаемост от Avalanche – ето защо

На 13 юли 2023 година цената на Avalanche (AVAX) скочи дружно с други огромни криптовалути след правосъдното решение по делото SEC против Ripple.

Въпреки това Avalanche (AVAX) към този момент загуби всичките си облаги от 13 юли и анализаторите предвиждат кратковременен мечи пазар за токена. В други вести, VC Spectra (SPCT)  предлага 10-кратна възвръщаемост на вложенията на ранните вложители, а платформата неотдавна набра $2.4 милиона в частни сийд продажби.

Токенът сега е на втори стадий от предварителната си продажба и вложителите не престават да купуват и през днешния ден!

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Avalanche (AVAX) се намалява след 7-дневен бичи напредък

След изпълненото със събития второ тримесечие на 2023 година за Avalanche (AVAX), блокчейнът към този момент има една от най-активните екосистеми в крипто. По данни на Messari дневните дейни адреси на Avalanche (AVAX) са се нараснали със 107.8% в съпоставяне с първото тримесечие. Също по този начин, Avalanche (AVAX) неотдавна започва чатбот, наименуван AvaGPT. Неговата роля е да дава отговор бързо на въпросите на потребителите на Avalanche (AVAX).



В допълнение към тези разработки Avalanche (AVAX) неотдавна си партнира с Alibaba Cloud за създаване на метавериги върху своя блокчейн. Avalanche (AVAX) разгласи Cloudverse на среща на върха, извършена в Барселона тази година. Целият прогрес в екосистемата на Avalanche обаче не провокира забележителен скок на цената на AVAX през 2023 година

Avalanche (AVAX) нарастна едвам на 13 юли след удобно правосъдно решение по делото SEC против Ripple. След това правосъдно решение Avalanche (AVAX) се придвижи от $13.82 до $15.78 за по-малко от 24 часа. Почти незабавно AVAX се срина на 14 юли, като се търгуваше за към $14.18. Към момента на писане на публикацията обаче токенът се намира на равнище от $13.37 .

Анализаторите чакат VC Spectra (SPCT) да се оправи по-добре от Avalanche (AVAX) през третото тримесечие на 2023 година, защото AVAX сега е поел по меча траектория.

VC Spectra (SPCT) е на път да донесе 627% растеж на вложителите от втори стадий на предварителната продажба

VC Spectra (SPCT)  е новаторски децентрализиран протокол за търговия и ръководство на активи , основан да подтиква развиването в блокчейн промишлеността посредством стратегически вложения в планове с висока стойност. VC Spectra (SPCT) изследва и намира най-хубавите блокчейн планове в ранните им етапи и влага в тях, преди да станат сполучливи.

Като употребява изкуствен интелект и други авангардни технологии, VC Spectra (SPCT) дава децентрализирана, рентабилна и транспарантна капиталова платформа , налична за хора от всевъзможен генезис и икономическо положение.

Като собственик на VC Spectra (SPCT) получавате достъп до голям брой блокчейн планове и предложения за извънредни предварителни продажби.

VC Spectra (SPCT) предлага на потребителите гъвкави и приспособими принадлежности за ежедневните им интервенции. Можете да употребявате алгоритмична, обществена или копирна търговия, с цел да извършите по-добър капиталов избор и да си осигурите оптималната възвръщаемост.

VC Spectra (SPCT) напълно неотдавна завърши първия си стадий на предварителна продажба и токенът нарастна с 37.5% .
SPCT се продава за $0.011 във втория стадий на предварителната си продажба. Когато всички стадии на предварителна продажба приключат, VC Spectra (SPCT) ще се листне на отворения крипто пазар и ще се продава за $0.08 .

Това ценово деяние значи, че ранните вложители във VC Spectra (SPCT) ще видят 10-кратна възвръщаемост на вложенията в своите токени преди края на 2023 г. Междувременно вложителите от втори стадий към момента не са закъснели. Тези, които купят в този момент, могат да чакат 627% скок от сегашните $0.011 до целевата цена от $0.08 през идващите месеци!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР