На 13-ти т.м. в град Борго-Еняци, Италия, бе открита тридневната

...
На 13-ти т.м. в град Борго-Еняци, Италия, бе открита тридневната
Коментари Харесай

На фона на протести, лидерите на Г-7 се събраха в Италия

На 13-ти т.м. в град Борго-Еняци, Италия, бе открита тридневната среща на върха на Г-7. Около мястото, където заседават водачите, се организираха голям брой митинги.

Демонстрантите упорстват за преустановяване на израелската военна интервенция в Ивицата Газа, само че Г-7 ще разиска поддръжка за Израел. Те също по този начин приканиха и за по-голямо внимание на Г-7 върху климатичните промени.

Срещата ще завърши на 15 юни. Според локалните медии, митингите ще продължат до края ѝ.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед19988Магдалена Ташева: Срещата на Г-7 с " атрактивни посетители " - Папата, Зеленски, Мавритания, Тунис и др.Алтернативен Поглед12507Магдалена Ташева: " Сглобката " отиде на тези избори с цел да може да се запази и да преиграе схематаАлтернативен Поглед28044Михаил Миков: България да върви напред със следовниците на Антим 1 и на инат на Вартоломеевци и Киряк СтефчовциАлтернативен Поглед57067Проф. Янко Янев на Международната атомна конференция във ВарнаАлтернативен Поглед93698Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен факторАлтернативен Поглед207821Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед121936Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед105850Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!? Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР