На 13-ти октомври група P.I.F. ще акостират на сал в

...
На 13-ти октомври група P.I.F. ще акостират на сал в
Коментари Харесай

P.I.F. готвят най-големия си акустичен аудио-визуален спектакъл

На 13-ти октомври група P.I.F. ще дебаркират на сал в огромната зала на столичния клуб " Mixtape 5 " за едно друго акустично аудио-визуално шоу.

Групата дава обещание безусловно друг концерт от предходния, тя ще потопи публиката в море от ексцентрични музикални и мултимедийни страсти. Сцената, която се възнамерява да бъде в средата на залата, ще бъде техния корабокрушенски сал, от който музикантите ще показват новото си акустично шоу. Ето за какво момчетата от групата приканват почитателите си да сложат сини блузи, ризи и шапки, и да придадат свършек на този акустичен аудио-визуален театър.

В октомврийската вечер, публиката ще се наслаждения на изцяло актуализирани версии на шлагери като „ Приказка “, “Огън ”, „ Вали “, „ Седем “, „ Цялото небе “ и доста други, както и композиции, не изпълнявани онлайн от над 15 години като „ Лебед “, „ Кой си ти “ и „ Ти “. Всички те ще бъдат особено аранжирани за съпровод с акордеон, тромпет, цигулки и чело.

Събитието ще бъде съпроводено и от нетрадиционен образен перформънс. На огромна светеща стъклена маса режисьорът и художник Мария Банова ще рисува с пясък в синхрон с музиката, а изображенията ще се пресъздават в действително време на екрана в залата. 

Билети за концерта на цена от 18 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg Цената на място ще бъде 22 лв.. Начален час: 22 ч.

Повече информация за събитието ще откриете тук.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР