На 13 септември 2020 г. от 11:00 часа стартира десетият

...
На 13 септември 2020 г. от 11:00 часа стартира десетият
Коментари Харесай

Боряна Граматикова става основен водещ на Отблизо

На 13 септември 2020 година от 11:00 часа започва десетият юбилеен сезон на „ Отблизо “. Предаването ще стартира свежо и оптимистично с водещата Боряна Граматикова, която става главно лице на формата. Екипът ще резервира практиката си да поглежда от хубавата страна на живота, да вижда хората, които въодушевяват и да ни демонстрира истории, които служат за образец.

От този сезон в предаването влизат две нови рубрики. „ Зооприятели”, в която ветеринарните експерти ще поучават феновете по какъв начин вярно да се грижат за домашните си любимци. Ще разкрива малко подозирани обстоятелства за животните, за които нормално си мислим, че знаем всичко. А рубриката „ Бабини истории: разкази по преживяно” феновете ще научават какви са били като деца сегашните звезди. Историите ще идват непосредствено от бабите на известни персони! Те ще споделят дали внуците им са били пакостници или пък деца за образец. Какви са били подвизите им, фантазиите им, упоритостите и до какъв брой са се сбъднали през днешния ден. Екипът дава обещание доста смях и откровени моменти в тази по този начин персонална графа.

Рубриката „ Чужденците” пък, още веднъж ще води феновете на „ Отблизо “ в домовете на любопитни персони от целия свят, които са избрали България за собствен дом. Ще разкрива тяхната просвета и най-интересното от непознатите обичаи.

Разбира се, харизматичната водеща Мира Добрева ще има своето непокътнато място в „ Отблизо “. Със своя непрекъснат хъс да изследва другите етноси, обичаи и традиции на България, Мира ще продължи да демонстрира срещите си със столетниците на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР