На 13 октомври по повод първата година от излъчването на

...
На 13 октомври по повод първата година от излъчването на
Коментари Харесай

КМГ проведе семинар по повод първата година от излъчването на програмата „Разговори с авторитети“

На 13 октомври във връзка първата година от излъчването на програмата „ Разговори с престижи “, Китайската медийна група (КМГ) организира семинар, в който участваха представителите на ККП и страната, учени и екипа на програмата.

Те разискаха програмата, опита в процеса на производството и смисъла ѝ в практиката за създаване на общественост на споделената орис и поощряване на трите световни начинания от Китай.

Директорът на КМГ Шън Хайсюн съобщи, че програмата показва мненията на авторитетни персони по горещи тематики, концепциите им за съдействие и обмена, което я прави потребна процедура за съчетаване на хрумвания, творчество и технологии.

„ КМГ ще продължи да работи за разпространяването на просвета и хрумвания, и да покачва непрестанно наличието си в световен проект, да играе значима роля за популяризирането на китайската мъдрост “, добави още Шън Хайсюн.

Програмата „ Разговори с престижи “ бе преведена в 68 езика и се излъчва на всичките платформи на групата. 549 задгранични малките екрани и ново медии са предавали наличието на програмата.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР