На 13 ноември 2020 г. в Пункт за базиране Варна,

...
На 13 ноември 2020 г. в Пункт за базиране Варна,
Коментари Харесай

Пункт за базиране Варна чества 123 години от създаването си

 На 13 ноември 2020 година в Пункт за базиране Варна, по случай 123 години от основаване на формированието, се състоя боен обред. След тържествено повдигане на националното знаме, военноморския байрак и флаговете за разцветяване се организира обред по сдаване и приемане на длъжността " Командир на Пункт за базиране Варна “. Капитан I сан Тодор Богданов одобри длъжността от капитан I сан Николай Николов замистник-командир на Пункта и изпълняващ длъжността " Командир “ до момента.

По случай празника военнослужещи и цивилни чиновници бяха наградени от името на началника на защитата, от командира на Военноморските сили, командира  на Флотилия бойни и спомагателни кораби и командира на Пункт за базиране Варна.

Със заповед на министъра на защитата в звание " капитан I сан “ беше създаден командира на дивизион кораби със спомагателно предопределение капитан II сан Даниел Тодоров.

На тържеството участваха командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов, заместник-командирът на Военноморските сили флотилен адмирал Георги Пенев, командирът  на Флотилия бойни и спомагателни кораби флотилен адмирал Велко Велков, началника на ВВМУ " Н.Й.Вапцаров “ флотилен адмирал Боян Медникаров, офицери от  командването на Военноморските сили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР