На 13 май Пловдив осъмна с черна вест. Зловеща катастрофа

...
На 13 май Пловдив осъмна с черна вест. Зловеща катастрофа
Коментари Харесай

Пловдивчанин със зловещо предложение след кървавата катастрофа СНИМКА

На 13 май Пловдив осъмна с черна новина. Зловеща злополука погуби два млади живота, а други двама потърпевши са в болница.

Снимки от местопроизшествието - оживеният бул. " Руски ", демонстрираха размера на мелето.  Тепърва експертизи ще демонстрират аргументите за адският случай, само че пърноначалната информация е повече от плашеща. Единствено ранният час на удара е предпазил живота на почтени пешеходци. На този декор жител изрази плашещо предложение, с което да разсъни инстинкта за самосъхрание на някои от водачите, движещи се из града.
" Оставете колата там, да виждат неразумните водачи какво става с високата скорост ", написа пловдивчанин под обява за нещастието в една от пловдивските групи във Фейсбук. А гледката без подозрение е фрапираща. От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е установена гибелта на 21-годишния лидер и пътничка до него, на 20 години. С заплаха за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Снимки от местопроизшествието демонстрират, че джипът разпръснат на части, като в радиус от над 300 метра има части след тежкия удар в дърветата и мантинелата.  В разстояние и от 100 метра са разнесени и елементи от дървото, в което се е блъснал и автомобила.

Кристиан Екмекчиян е починалият 21-годишен водач. Той е наследник на служителката на КАТ Петя Екмекчиян от отдел “Регистрации ”. Момичето, което е пътувало на предната седалка е 20-годишната Теодора Николова. Тя също е починала на място.

В болница остават 22-годишните Николета У. и Иван П., които са пътували на задната седалка на авариралия джип. Те са настанени във Втора клиника по хирургия в УМБАЛ „ Св. Георги ” в тежко положение.

Предстои да бъде направена кръвна проба на водача, която да откри дали преди да се качи зад кормилото е използвал алкохол или наркотични субстанции. 
Тежкият пътен случай стана към 3.30 ч. през днешния ден на бул. " Руски ", наоколо до кръстовището с бул. " 6-ти септември " в Пловдив.Черната хроника демонстрира, че това не е първият гибелен случай в региона, обвързван с висока скорост.През 2016 година конфликт на булеварда погуби три живота. На 18 ноември Любомир Трайков се вряза с аудито си в друга кола и аргументи гибелта на трима души. На място починаха двама, а третата пострадала-студентка, почива от пострадванията си в болница, седмица след злополуката.

 
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР