На 13 май – денят, в който “Вирджиния Рекърдс” става

...
На 13 май – денят, в който “Вирджиния Рекърдс” става
Коментари Харесай

Дара Екимова избяга при Саня Армутлиева

На 13 май – денят, в който “Вирджиния Рекърдс” става на 30 години, компанията има удоволствието да разгласи партньорството си с Дара Екимова и премиерата на първия им взаимен план, озаглавен „ Бягам “.

Дара Екимова е измежду най-перспективните млади български актьори. Зад гърба си към този момент има впечатляваща биография от триумфи – от първия й сингъл “Sagapao”, през „ Война “ и „ Последен мирис “, които безотказно намират място измежду най-излъчваните песни в радио и телевизионния ефир у нас и дават мощен начален подтик на нейната кариера.

През октомври предходната година Саня Армутлиева кани изпълнителката да взе участие в интернационалния креативен лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp, където Дара Екимова показва неоспорим гений освен като вокалист, само че и като създател на музика и текстове.

Така се стига до решението за взаимна работа и първата стъпка е „ Бягам “ – съвременно и прочувствено парче със мощно запаметяваща се мелодия и с извънредно автентичен видеоклип.



Дара Екимова написа песента взаимно с други трима надарени млади създатели и музиканти - Денис Попстоев, Прея и Искрен Тончев – Искрата, а екстравагантното видео към нея е дело на режисьора Жоро Пеев, прочут с невероятните си визуализации. В клипа взе участие и моделът Калоян Илиев (KAYO), а хореографията е на Роси Терзийска.

„ Щастлива съм от всичко, което ми се случва и от шанса да работя с професионален екип, който всекидневно се грижи за мен и ми оказва помощ. Имам огромни фантазии и се надявам по този начин да се доближа до реализирането им. Намирам се в повратен миг от живота си и „ Бягам “ е нещо като изповед, роман за волята да избягаш от нещо, което те наранява и да избереш нов свят, в който ти самичък определяш границите “.

“Бягам” излиза и във всички цифрови стрийминг платформи, както и в YouTube канала на Дара Екимова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР