На 13 март Слънцето и Нептун са в един и

...
На 13 март Слънцето и Нептун са в един и
Коментари Харесай

Слънце съвпад с Нептун

На 13 март Слънцето и Нептун са в един и същи градус в символ Риби. Този съвпад е утопичен и сантиментален аспект, който може да разсъни надълбоко съчувствие и благотворителност у индивида.

Аспектът на Слънце/Нептун ще отвори очите ви за митологичната страна на живота. Добър миг за медитация и връзка с вътрешното Аз, да влезете в контакт с въображението си.

Повишава се чувствителността, емоционалността, възприемчивостта и сантименталността. Този интервал се характеризира с нараснала вътрешен глас, идеализъм, ентусиазъм, романтизъм. Благоприятен интервал за хора на изкуството и всевъзможни креативен специалности. Може да сънувате цветни или оракулски сънища.

Реалността размива границите си, защото Нептун дава също заблуди, неизясненост и мъглявост. Може да се появи загадка пристрастеност. Мислите и възприятията стават комплицирани и може да тласнат човек към измяна и невярност. Много е евентуално нежелано забременяване.

Възможни са депресивни настроения и възприятие на самосъжаление. От друга страна, преносът подтиква индивида към креативна активност, ускорява креативния подтик и изостря усещането на околния свят. През този интервал е вероятен несъразмерен идеализъм.

Трябва да се внимава с медикаменти, алкохол, наркотични субстанции, както и с вода. През подобен интервал медикаментите би трябвало да се употребяват прецизно по лекарско наставление, като по време на приема на медикаменти би трябвало изключително да се заобикалят алкохолът и други приятни токсини. Разходките по вода могат да бъдат рискови, даже елементарните водни процедури могат да бъдат нездравословни. Също по този начин би трябвало да бъдете деликатни, когато говорите с непознати.

Бързата неустойчивост на непознато въздействие може да направи елементарно доста хора жертви на машинация или интриги, тъй че през това време не би трябвало да се водят никакви бизнес договаряния. Необходимо е огромно внимание при съставянето на поверителни съглашения. Особено належащо е да се заобикаля правенето на проекти, преразглеждането на планове, да се вършат виновни изявления.

В най-хубавия случай преносът на Слънцето и Нептун дава нова религия и оптимизъм (често прекалени); духовни трансформации, висша обич, просветление; добър интервал за креативна активност. В най-лошия случай има загуба на религия, води до депресивно положение на мозъка, потиснатост, тревога, скептицизъм, обезсърчение, безизходност. Появяват се илюзии, замъгляване на съзнанието, има заплаха от пристъпи на пиянство на алкохол. Тези, които имат податливост към психологични разстройства, изпитват доста мощно възприятие на самотност и тревога в този миг, което може да ги тласне към самоубийство. Ако имате такива близки, бъдете деликатни с тях и не ги оставяйте сами.

Този пренос ще разкрие човешката страна на всеки и ще донесе доста повече любов и сензитивност към света като цяло. Добро време за хората, които желаят да живеят в света на фантазиите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР