На 13 и 14 януари 2024 г. ще се проведе

...
На 13 и 14 януари 2024 г. ще се проведе
Коментари Харесай

Sofia Wedding Expo ще се проведе на 13 и 14 януари

На 13 и 14 януари 2024 година ще се организира шестнадесетото сватбено ревю Sofia Wedding Expo. Събитието ще се състои в центъра на София – още веднъж в красивите зали на „ София Балкан Палас “, а уредници са компания „ Експолайн “ и списание „ Сватба “.


През годините ревюто се трансформира в най-значимото сватбено събитие и съставлява професионална платформа за директна връзка и пряк контакт на всички двойки, на които им следва женитба, с експертите от сватбения отрасъл.


Бъдещите младоженци ще имат неповторимата опция в границите на уикенда да се срещнат с най-хубавите в областта на сватбените услуги, да се срещнат с новите трендове в сватбената мода, да възнамеряват своето сватбено празненство и да получат скъпа информация, което ще улесни подготовката на сватбения ден. Те ще могат да се възползват от огромни отстъпки, които компаниите изложители вършат по време на събитието.


Фирмите изложители ще показват булчинска мода, мъжки костюми, цветя и флорални украшения, сватбени сътрудници, торти и оферти за сладостен бар на сватбата, бижута, местоположения, фотографи, огнени и светлинни резултати, пиротехника и балони, предложения, аксесоари, танцови обединения, лимузини, гримьори и фризьори, оферти за сватбено странствуване. Тази година атракция ще бъде преносим бар на колела, на който ще бъдат показани новите трендове в коктейлите, които са подобаващи за сватбения ден.


Изложението ще бъде отворено от 11:00 до 18:00 часа и в двата дни (събота и неделя), в които ще се организира. Всички гости ще имат опцията да вземат участие в лотария с голям брой награди.

За повече информация:
Website: www.sofiaweddingexpo.com 
Фейсбук: https://www.facebook.com/sofiaweddingexpo 
Фейсбук event: www.facebook.com/events/199345353002550 
Instagram: https://www.instagram.com/sofiaweddingexpo/ 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР