На 13 и 14 май Слави Трифонов ще проведе второ

...
На 13 и 14 май Слави Трифонов ще проведе второ
Коментари Харесай

Слави обяви дати за второ събеседване с кандидатите за политици

На 13 и 14 май Слави Трифонов ще организира второ събеседване с българите, които обявиха предпочитание да вземат участие в смяната на политическата система, инициирана от шоумена. Това заяви Трифонов в писмо до медиите: " Уважаеми сънародници, както бях оповестил, аз поведох персонални, самостоятелни срещи със всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях към този момент приготвяме съответни стъпки, които в удобен период могат да се приложат и да доведат до действителна смяна в най-важните браншове на публичния живот. Сектори, които засягат всеки един български жител – като опазване на здравето, стопанска система, финанси, туризъм и така нататък

Прочети повече Истината е, че измежду тези българи, с които се срещам и работя, измежду тях има хора, които могат да бъдат надалеч по-адекватни от настоящия, по този начин наименуван, политически хайлайф в законодателната и изпълнителната власт. Междувременно при мен не престават да идват доста писма от наши сънародници от България и чужбина, които желаят да се включат в тази самодейност. Затова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), дружно с уважаваните от мен сътрудници - лекар Иван Нинов, професор Атанас Раденски и лекар Йордан Бъчваров, ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които обявиха предпочитание да вземат участие в смяната на политическата система. "

Припомняме, че на своята Фейсбук страница в три поредни дни (2, 3 и 4 февруари) Слави Трифонов излъчва " събеседването с българите, изявили предпочитание да вземат участие в постигането на действителна смяна в политическия живот у нас ". По-рано през януари водещият и неговият екип оповестиха, че общо 3 777 души са изявили предпочитание да вземат участие в възможен политически план. " Хора от друг пол и възраст. Хора, приключили разнообразни университети, в това число и най-престижните в света. Хора с изумителна биография ", разясни Слави Трифонов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР