На 13 и 14 август РСО Централна Стара планина и

...
На 13 и 14 август РСО Централна Стара планина и
Коментари Харесай

Стъклена плетеница’22

На 13 и 14 август РСО „ Централна Стара планина ” и МАИР „Боженци“ ви канят на седмото издание на СТЪКЛЕНА ПЛЕТЕНИЦА – събитие, което се утвърди в последните години като търсено и желано от феновете на креативен провокации и търсещите нови завършения, от пътешестващите в себе си артистични и рисковани натури.

Тази година уредниците залагат на академизма на преподаватели от ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий ” и техните умения да въвличат ловко в своя поминък освен студенти, само че и разнообразни по тип публики.

Доцент Борис Желев, гл. ас. доктор Анастасия Тонкова, ас. доктор Даниел Иванов и Елпида Лайлакиду ще ви потопят в света на цветните и изящни витражи, с тяхното магнетично лъчение и заложба да черпят мощ от светлината, с цел да излъчват топлота и уют. Всеки от тях има богата професионална биография, задоволително теоретични познания и не по-малко на практика опит в работата със стъкло – материал, който не се поддава на лесна обработка и продължава да провокира създателите с студ и остри ръбове.

Ако желаете да надникнете в света на експертите през калейдоскопа на техните произведения и сами да изработите собствен пъстър и неповторим стъклен свят бъдете в Боженци на 13 и 14 август от 10.00 до 16.00 часа. Място на срещата – Старото школо. Вход – 3.00 лв..
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР