На 13 февруари ще бъдат изиграни първите четвъртфинални срещи от

...
На 13 февруари ще бъдат изиграни първите четвъртфинални срещи от
Коментари Харесай

Раковски се кани на ЦСКА за Купа България

На 13 февруари ще бъдат изиграни първите четвъртфинални срещи от тазгодишния формат на Купа България в НВЛ за дами. Волейболният отбор на Раковски (Димитровград) ще срещне столичния ЦСКА, който неотдавна победи с 3:0 в своята зала “Младост ”. Димитровградчанки демонстрират убеденост в силите си и играят на високо спортно-техническо равнище за шампионата. Само преди дни, девойките на Габриела Айшинова едвам не излъгаха Левски, като водеха с 2:0 гейма. В другите дуели, Казанлък ще срещне един от водачите в шампионата Берое (Стара Загора), които са втори във краткотрайното класиране при дамите. Шампионките Марица (Пловдив) играят с Перун (Варна), а Славия приема Левски (София).

На 27 февруари е вторият кръг на четвъртфиналите, като този път ЦСКА е хазаин на дуела с димитровградчанки. След изиграването на двата мача, напред продължава тимът, събрал повече точки от тях.

Четирите тима, класирали се от четвъртфиналния кръг ще вземат участие в шампионат в два дни през април (13 и 14.04.2019г.). Победителите от двата полуфинала се класират за край, който ще дефинира носителя на Купа България 2019 за дами. Предстои да бъде избран домакинът за финалните борби в Купата./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР