На 13 февруари Гала ще празнува 54-тия си рожден ден.

...
На 13 февруари Гала ще празнува 54-тия си рожден ден.
Коментари Харесай

Гала си прави лифтинг като Меган Маркъл

На 13 февруари Гала ще чества 54-тия си рожден ден. Кой би й дал толкоз години?! И до момента в който от време на време се появяват клюки за подмладяващите процедури, на които се подлага, водещата на предаването „ На кафе” се зае с нелеката задача да съчетае уговорките си със серия от видеа, в които разкрива тайната за младежкия си тип. Една от тях е лифтинг масажът на Никола Джос – козметичката на звездите, измежду които е и Меган Маркъл.

В инстаграм профила на козметичната си марка, Гала, в партньорство с щерка си Мари, раздава обилно препоръки за хранене, за артикули, които употребява за кожа и коса, бърка домашни маски и разбулва легенди за хубостта. Най-съществото и потребното е, че Гала демонстрира на практика по какъв начин си прави антиейдж масаж на лицето. Това е най-новата мода освен у нас, а и измежду международните звезди, които не пестят средства за въпросната процедура. Сред тях е и брачната половинка на английския принц Хари – Меган Маркъл, която постоянно е приписвала заслугата за младата си и сияйна кожа на Никола Джос – козметичката на звездите, популяризирала се със супер ефикасната си масажна техника, която има резултатът на лифтинг. Говори се, че Меган заплаща по 300 $ за чудодейния масаж, който приключва със стимулиране на мускулите отвътре на устата. За задачата специалистката бърка в устите на клиентките си. Тази масажна техника е измежду тайните на Гала, с които тя поддържа кожата на лицето си млада и блестяща, без нито една гънка.

„ Знам, че каквото и да кажа, никой няма да ми повярва, че нямам филъри. Но е реалност, че нямам филъри. Ботокс не съм криела, слагала съм си, в това число в ефир”, споделя Гала и акцентира, че харесва процедурите, които не трансформират типа. Ботоксът не изглажда бръчките, изяснява водещата, а стопира мимиката. Ако експертът, който го поставя, е добър, тази част на лицето няма да се „ циментира”. Гала си е слагала ботокс в челото, тъй като много го сбръчква, когато приказва, а с времето това се отразило на кожата й в тази област. За да възпре задълбочаването на бръчките там, водещата се решила на инжектиране на субстанцията. Освен това не счита, че мимиката на челото е толкоз значима за проявление на страсти.

Иначе водещата на „ На кафе” не е влизала по друга причина в кабинет за естетични процедури. Идеалният тип на кожата й се дължи на композиция от добра козметика, здравословен режим на хранене, банкет на витамини и не на последно място – старателна грижа за лицето, която включва разчистване, маски и прословутият масаж.
За задачата Гала си измива доста хубаво ръцете. Причината е, че ще си бърка в устата. „ Това се споделя орален масаж”, изяснява русокоската в едно от видеата си. Част от характерните придвижвания са ориентирани към „ назолабиалните бръчки и отгоре”, разясни Гала, преди да вкара палец надълбоко по дължината на бузата и да стартира да масажира с пръсти извън. Тук палецът е повече опора. После го поставя по-плитко вътре, настрана, под долната джука, и повтаря придвижванията с пръстите по външната част. Гала демонстрира още, към този момент с масаж по външната част на лицето си, по какъв начин да се предотврати появяването на бръчки над устните. В идващите видеа водещата показва, че е усъвършенствала и скулптуриращия масаж за оформяне на скулите. „ Трябва постоянство”, акцентира тя. Иначе резултатът на този масаж младите дами се пробват да реализират с естетически процедури или с грим. Водещата сподели и техника, с която може да се предотврати увисването на връхчето на носа, поддържането на повдигнати вежди и унищожаване на бръчки, с което обра овациите на последователките си, написа Уикенд.

Блондинката въпреки всичко разкрива, че с процедурите, които си прави у дома, не се изчерпва арсеналът й от грижи, които поставя за хубостта си. Тя отделя огромно внимание на храненето, продуктите, които употребява, и рутината, която следва. Сутрин и вечер почиства кожата си усърдно. Вечер употребява измиващи артикули. И тук има хитринка. Тъй като чешмяната вода съдържа хлор, който изсушава кожата, Гала предлага след измиване, „ да се отмие” водата от лицето с мицеларна или изворна вода. Сутрин употребява единствено мицеларна вода. Серумът е наложителна основа. Сутрин нанася и артикул с витамин Ц, а вечер върху серума поставя наложително и нощен крем.

„ Имам цялостен долап с хранителни добавки”, споделя водещата. Тя е уверена, че кожата би трябвало да се поддържа и от вътрешната страна. Приема колаген, който наложително би трябвало да е смесен с витамин Ц за положителното му и пълноценно асимилиране. Пие още витамини и минерали.

Що се отнася до храненето, плевенчанката следва здравословен режим. Задължително хапва по две ядки бразилски орех всеки ден, тъй като съдържат нужната доза селен, който е доста значим и за кожата. Пие единствено ядкови млека, без добавена захар. Гала предлага вид за закуска омлет, бананови палачинки или такива с овесени трици. „ Овесените трици са доста богати влакнини и фибри, които са водноразтворими, обират доста неща в храносмилателния тракт и ги изхвърлят от организма”, умело изяснява Гала. Затова тя предлага дори 2 лъжици овесени трици в чаша вода да се одобряват на дребни глътки по време на хранене. Така ще се одобряват по-малко калории и бързите захари ще се трансфорат в мудни. „ Аз закусвам овесени трици с ядково мляко, без захар, обичам бадемово, и някакъв плод”, споделя Гала. Тя дори си прави самун от овесени трици. В менюто й също има варива, зеленчуци – сурови, на пара или печени, месо и риба.

Гала разкри и различен трик, който защищава от бръчки. Важно съгласно нея е позата, в която спим. По тил е най-добре да се спи. Признава, че на нея й е мъчно. Затова предлага, в случай че спят встрани, дамите да легнат на задната част на главата си или лягайки, да притиснат кожата си нагоре. В противоположен случай кожата се смачква и набръчква. Точно, тъй като преди не е спала вярно, Гала още има гънка над дясната си вежда.

Водещата направи усещане и с съвсем научните си знания за другите смазки за лице. Гала зарадва почитателките си освен със препоръки какви артикули да употребяват, а и с предписания за домашни маски. За мазна кожа предложи маска с хума. Иначе в множеството маски водещата прибавя ампули витамини с А и Е. Гала посочи още качествата на картофеното нишесте, антисептичното деяние на сребърната вода, признава и розовата вода. За пилинг предложи този със сода, само че би трябвало да се внимава, с цел да не се претрие кожата на лицето, както направила щерка й Мари преди време. Затова содата да се смесва с малко кисело мляко. За разчистване от черни точки Гала уточни парната баня с билки – надвесваш се над тенджера с гореща вода, цялостна с билки, и слагаш забрадка над главата си, с цел да се напари кожата. След това черните точки се изтискват деликатно. Ако са по-дълбоки, най-добре е да се посети козметик. За по-лек пилинг от този със сода Гала похвали отново овесените трици, които се смесват с вода.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР