На 13 февруари Гала навърши 54 години. Емблематичната водеща и

...
На 13 февруари Гала навърши 54 години. Емблематичната водеща и
Коментари Харесай

Гала чукна 54 в планината

На 13 февруари Гала навърши 54 години. Емблематичната водеща и дългогодишният й другар Стефан Николов се възползваха от хубавия мотив и отпътуваха за Банско, където посрещнаха празника. Там означиха и деня на влюбените Свети Валентин. В понеделник пък сътрудниците й в студиото на „ На кафе ” я изненадаха с цветя, картички и песни.

„ Минус десетка, само че нас ни грее любовта! И виното! ”, написа Стефан в инстаграм и пусна няколко фотоси с жена си. Той разгласява и къс клип, от който се вижда, че Гала е заложила на блестящ златист тоалет в празничния ден, а телефонните поздрави към нея валят като дъжд. „ Ще ти звънна по-късно, че Стефан ме снима и ме нервира! ”, майтапи се русокоската във видеото.

От фрагментите на Николов излиза наяве, че двойката е отседнала в една от първокласните вили на безценен комплекс наоколо до Банско. Цените на къщите там са към 1000 лева на вечер.
По нищо не проличава, че Гала страда от напредването на възрастта. Тя наподобява с десетина година по-млада, тъй като поставя старателни грижи за външния си тип. Неотдавна водещата разкри на феновете си по какъв начин поддържа положителната си форма. „ Не пия газирано, заобикалям захар и бяло брашно. Ако през уикенда прекаля с храната, след това 2-3 дни съм на салати ”, изяснява русокоската за режима си. Що се отнася до спорта – тя се пробва да намира време и за тренировки, тъй като счита, че като известно лице има обвързване към феновете да наподобява добре.

Звездата от години опъва лицето си с ботокс , поставяла си е и дермални филъри. В тази връзка плевенчанката признава, че преди време е имала много неприятни прекарвания, макар че се доверява единствено на най-хубавите експерти. „ Попълних си назолабиалните гънки към устните. Тогава, тъй като доста се усмихвам и дръзвам, филърите се изместиха настрана и станаха като две подути въжета. Беше най-кошмарното ми прекарване. Масажирах мястото всеки ден по един час, с цел да накарам подутините да изчезнат по-бързо. Аз съм човек, който се грижи за кожата си, не съм срещу филърите – в случай че някой има потребност, дано си постави, само че деликатно и по малко ", поучава Гала всички дами, любителки на разкрасяващите интервенции.

Преди година и половина се заприказва, че Гала си е правила и други усъвършенствания – освен по лицето, само че и по тялото. Тогава мъжът й Стефан разгласява, сякаш без да желае, нейна фотография без горнище от Малдивите. Мнозина заподозряха, че тя има силикон в бюста, тъй като гърдите й изглеждаха неествествено стегнати и огромни. Водещата обаче мълчи на въпроса дали си е правила интервенция. Преди време тя бе безапелационна, че доста се опасява от хирургични интервенции, само че може и да е размислила по тематиката.
Въпреки че доста хора подлагат на критика Гала по една или друга причина, тя към момента е измежду любимките на феновете, които живо се интересуват освен от разкрасителните й процедури, само че и от персоналния й живот Всяка година се появяват клюки, че предаването „ На кафе ” ще бъде свалено от екран, или че ще има нова водеща, само че плевенчанката като че ли е бетонирала мястото си. Дори и да има рокади, тя не се тормози, че ще остане без работа. „ Получавала съм предложения от съвсем всички малките екрани у нас ”, хвали се звездата.
В диалог с почитателите си в инстаграм Гала разкри, че през годините е имала доста оферти за работа от разнообразни електронни медии. Тя твърди, че  телевизията е най-голямата й обич, само че в случай че към този момент няма опция да се изявява като водеща, би желала да се развива в козметичния отрасъл, писа Уикенд.

През 2018 година русокоската пусна на пазара крем и серум срещу бръчки със своето име и промотира продуктите като неповторими. Тя със самочувствие съобщи, че формулата им е революционна за българския пазар. Въпреки гръмката реклама обаче, Гала постоянно прави промоционални разпродажби, с цел да се отърве от залежала стока.

Що се отнася до персоналния живот на водещата – в него няма смяна повече от 10 години. Приятелят й Стефан Николов е неразделно до нея, въпреки че от време на време се появяват клюки за негови забежки с други дами. Запознати издават, че имало миг, в който Гала копнеела да забременее от предприемача, само че той порязал мераците й. В началото русокоската посърнала от думите на обичания си и пробвала да го разубеди, той обаче бил неотстъпчив. Имали съществени пререкания по тематиката, но последователно звездата привикнала с мисълта, че Стефан не желае правоприемник от нея. Плевенчанката към този момент е минала допустимата възраст за забременяване, тъй че вероятността да забременее в бъдеще е нулева.
„ Доволна съм от живота си! Приела съм се такава, каквото съм! Може да не съм съвършена, само че това съм аз и се одобрявам с всичките си дефекти! Изминах дълъг житейски път, допускала съм неточности като всеки естествен човек, само че развносметката е, че съм щастлива от постигнатото – боготворя работата си, заобиколена съм от обичани хора, които ме обичат, ценят и почитат! Не желая нищо повече! ”, заключи Гала точно на рождения си ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР