На 13 декември, около 12 часа на обяд, Марс преминава

...
На 13 декември, около 12 часа на обяд, Марс преминава
Коментари Харесай

Марс минава в Стрелец, очаква ни промяна

На 13 декември, към 12 часа на обяд, Марс минава от Скорпион в Стрелец – също огнен знак, където ще бъде до 24.01.22 год. в това число. Стрелец е оптимистичен, рискован и доста по-позитивен по своята същина от Скорпион, споделя астроложката Марги Паскалева.

Приключваме стадия на промяна, секрети, операции, отмъщения. Марс в Стрелец ще ни насочи към нови и забавни благоприятни условия за развиване, към взаимоотношение със задгранични сътрудници и вложители. Тъй като Стрелец е ръководен от планетата Юпитер, в посочения интервал ще бъдат на дневен ред тематиките за образованието, издателската и рекламна активност, правосъдната и банковата системи, икономическата рецесия и пътища за излизане от нея, националните благосъстояния и просперитета на страната. Ще се усили вярата ни, ще се появят нови хрумвания и ще бъдем по-обнадеждени. Възможна е появяването на нови обществени и религиозни придвижвания. Много е значимо, обаче, на не загубим връзка с действителността и да подхождаме прекомерно рисковано по значимите за страната ни въпроси. Предстои ретроградното придвижване на Венера в Козирог сред 19.12.21 и 29.01.22, обвързвана проблеми в партньорствата, финансите, полезностите ни. Успоредно с нея и Меркурий ще бъде назадничав сред 14.01 и 05.02.22 год. във Водолей – безредици, митинги, публично недоволство; проблеми в енергетиката, образованието, бизнеса, с превоза и авиацията. Затова, уважаеми бъдещи наши управленци, не тръгвайте прекомерно оптимистично, амбициозно и самонадеяно. Бъдете по-умерени и не предприемайте огромни опасности. Налага се до момента в който се учите (Юпитер / Стрелец) да управлявате, т.е. учейки се в придвижване да управлявате. А това може да е нож с две остриета, тъй като Стрелец вижда единствено световната картина и не вижда детайлно дребните, само че основни детайлности по пътя си. През януари 2022 год. Марс в Стрелец е в неподходящ аспект с Нептун в Риби и дружно с двете ретроградни планети ще внесе доста обърквания, самозаблуди, измами и неточности, всевъзможни неприятни обстановки – изменничества, идеологически разлики, етническо напрежение, публично неодобрение, митинги, стачки и така нататък

В персонален проект Марс в Стрелец сред 13.12.21 и 24.01.22 год. има най-позитивно въздействие за родените под знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Най-силно ще бъде въздействието при родените под знака Стрелец, само че дали то ще бъде позитивно или не зависи от това по какъв начин е аспектирано Слънцето на Стрелците в рождения хороскоп. Ако то е единствено с така наречен положителни (хармонични) аспекти, то въздействието на Марс ще бъде доста по-положително и назад – с предизвикателни (дисхармонични) аспекти ще внесат повече напрежение в всекидневието, битка с трудности и недоброжелатели, справяне с спешни обстановки. Представителите на Овен, Лъв, Везни, Водолей и Стрелец с хармонично ситуирано Слънце в персоналния хороскоп ще са заредени с голяма сила и мощ, които им дават опция да се оправят сполучливо с всяка обстановка, да печелят победи, да се издигат в обществото, да осъществят доста от своите цели с лекост. Всички Стрелци, обаче, би трябвало да са малко по-внимателни, защото директният Нептун е в Риби от много време и ще продължи още няколко години този пренос. Ако сте забелязали, че в избрани интервали нещата много се объркват и провалят, въртят се интриги в обкръжението, близки хора ви разочароват, пораждат здравословни проблеми или ставате обект на измами, то не е инцидентно.

Марс в Стрелец е с по-неблагоприятно въздействие в този интервал за родените под знаците и с Асцендент в Близнаци, Дева, Риби и Стрелец (чието рождено Слънце е с отрицателни, предизвикателни аспекти в персоналния хороскоп). Ще се появяват доста провокации и проблеми, които би трябвало да разрешите. Напрежението ще е огромно в всекидневието, по-трудно ще осъществявате проектите си и по-често ще срещате недоумение. Налага се да водите битка даже в избрани обстановки. А през януари бъдете изключително внимателни. Не вярвайте на никого и не споделяйте персоналните си секрети. Стремете се към честност и морал, не нарушавайте законите и етичните правила на държание. Възможни са заприказва, интриги, изменничества, изневери, разочарования, хакерски офанзиви, загуба/кражба на пари, пожари/експлозии и други провокации според от персоналния хороскоп на всеки човек. При някои от вас може да има и непредвидена загуба на позиции или работа, а при други да се прояви в здравословен проект – инфекции, вирусни/инфекциозни болести, алергии, интоксикации, контузии в региона на тазобедрените стави, хормонални нарушавания. Бъдете внимателни при шофиране, изключително на хлъзгав път и мъгла.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР