На 13.09.т.г. около 11.00 ч. в района до бл. 49

...
На 13.09.т.г. около 11.00 ч. в района до бл. 49
Коментари Харесай

Джигит без книжка се пробва да избяга от полицията... стъжни му се


На 13.09.т.г. към 11.00 ч. в региона до бл. 49 в ж.к. " Славейков ", чиновници от Второ Районно ръководство - Бургас забелязали лек автомобил " Ауди А 8 " с бургаска регистрация, който три дни по-рано не е спрял на подаден сигнал със СТОП-палка.

С цел прекъсване и инспекция на лидера и автомобила чиновниците подали звуков и светлинен сигнал, само че лидерът на " Ауди " -то не спрял, а усилил скоростта си в опит да избегне полицейската инспекция. В ограничение придвижването на автомобила се присъединили полицейските екипи от Пето Районно ръководство – Бургас и бранш " Пътна полиция " при ОДМВР – Бургас, като " Ауди " -то е изтласкано от дейната градска зона и спряно в кв. " Черно море ".

Установен е лидерът му – 30 годишният Д.В., който не показал шофьорска брошура. Дрегерът за приложимост на алкохол е посочил негативен резултат, само че Д.В. отказал да бъде тестван за приложимост на наркотични субстанции, както и да даде кръвна проба за химичен разбор. Констатирано е, че 30-годишният бургазлия карал, откакто е лишен от правоуправление по административен ред. По случая в Пето Районно ръководство - Бургас е формирано бързо досъдебно произвеждане.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР