На 13.07. в 9:15 часа сутринта настъпва Пълнолуние в знака

...
На 13.07. в 9:15 часа сутринта настъпва Пълнолуние в знака
Коментари Харесай

Пълнолуние в Козирог: Хаос и обърквания при кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен

На 13.07. в 9:15 часа сутринта настава Пълнолуние в знака Козирог. Тогава Луната застава в точна съпротива със Слънцето преминаващо през знака Рак.
Най-силно ще усетим събитието, което ще работи на 13.07. и 14.07., по отношение на нещата, за които дава отговор оста Козирог-Рак, а точно реда, престижите, отговорностите, домашния уют, фамилията, родителите, материалното и публично състояние.

Периодът към Пълнолунието не е подобаващ за пускане на връзки, сключване на контракти, пазаруване на скъпи движимости, само че е добър за привършване на покупко-продажби, продажбата на артикули и отричане от остарели привички. Събитието ще опълчи егото, волята и съзнателните ни потребности (Слънцето) против възприятията, страстите и подсъзнателните ни копнежи (Луната) и е значимо да се постараем да запазим вътрешния си баланс и да не реагираме първосигнално на всяко раздразнение идващо от заобикалящите ни хора. Така най-добре бихме могли да не утежняваме връзките си с тях и да избегнем спорове и трайни неразбирателства.

Най-силно ще повлияе Пълнолунието на съществените знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. При тях са евентуални обърквания и безпорядък, както в персонален, по този начин и в публичен проект. Не е изключено да се под напрежение и подтиснат поради независещи от тях условия и да станат припряни и забързани, което единствено по себе си може да докара до допускането на неточности.

Огнените знаци Лъв и Стрелец ще имат шанса да приключат с значими задания и планове и да се освободят най-малко до известна степен от напрежение, което от дълго време ги тормози.

Земните знаци Телец и Дева биха изкарали най-добре интервала в фамилна атмосфера, обградени от най-близките, само че и спазвайки известна отдалеченост с тях.

Въздушните знаци Водолей и Близнаци ще имат потребност от отмора през интервала. На тях по никакъв начин няма да им се занимава със обществени действия и публични задължения.

Водните знаци Риби и Скорпион е значимо да внимават защо харчат парите си и да не се изхвърлят в безсмислени покупки, които в следствие няма да са им от изгода.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР