На 12 юни Дoналд Тръмп и Ким Чен-ун ще проведат

...
На 12 юни Дoналд Тръмп и Ким Чен-ун ще проведат
Коментари Харесай

Хотелът, в който ще се срещнат Тръмп и Ким Чен-ун

На 12 юни Дoналд Тръмп и Ким Чен-ун ще проведат историческа среща на неутрална територия. В случая това е изолиран остров, част от Сингапур. Върху парчето земя, оградено с вода и носещо името Сентоса, се намира Capella Hotel .

 Снимка 360772

Петте звезди сигурно не са изиграли решаваща роля в избора навръх този хотел. Разбира се, той предлага всевъзможни улеснения , само че държавните глави не отиват там, с цел да се отдадат на SPA процедури, а да вземат решение въпроси, засягащи целия цвят.

 Снимка 360776

Най-големият плюс на определеното място за срещата на високо ниво е изолираността на острова от останалия свят. Всички пътища към него - по въздух и вода, могат елементарно да бъдат следени.

 Снимка 360778

Capella Hotel от дълго време е в полезрението на феновете на разточителните ваканции . Самите цени на услугите и удобствата тук предопределят и сериозния асортимент на клиентите по принцип. А в този момент - след срещата на двамата водачи, ползата към хотела неизбежно ще скочи още.

 Снимка 360779

Избраното за събитието място е част от първокласна верига , която залага на качество и едно по-различно прекарване. Хотелът на остров Сентоса наподобява като голямо имение или резиденция, само че дано не се подлъгваме по ретро фасадата - тя е и дребна част от постройката с много разчупена архитектура .

 Снимка 360780

Напълно всекидневно за азиатските страни, на територията на хотела има разнообразна флора и фауна . А луксът трайно се е настанил на всички места, смесен с настоящи трендове, нови технологии и локални обичаи. Стаите са с аспект към морето, което обкръжава острова.

 Този хотел не e хотел
Този хотел не e хотел

Един друг и забавен дизайн

На територията на хотела се намират и две обособени постройки, предопределени точно за височайши посетители като Доналд Тръмп и Ким Чен-ун. Къщите също са по финален вик на модата, имат зала за срещи, както и лични басейни . А достъпът до тях от останалите посетители на хотела е стеснен.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР