На 12 юни 2023 г. се състоя церемония за тържествено

...
На 12 юни 2023 г. се състоя церемония за тържествено
Коментари Харесай

Щабът на Военноморските сили изпрати в запаса капитан I ранг Камен Кукуров

На 12 юни 2023 година се състоя гала за тържествено изпращане в запаса на капитан I сан Камен Кукуров шеф на Щаба на Военноморските сили.

Да изразят своето почитание към постигнатото през годините на офицерската му работа забележително равнище на личностна и професионална реализация, в Големия салон на Адмиралтейството се събраха военнослужещи и цивилни чиновници от Щаба на Военноморски сили. Това оповестиха от Военноморски сили за Varna24.bg.

По случай прекосяването му в запаса, за високи заслуги към развиването на Военноморските сили и Българската войска, капитан I сан Камен Кукуров беше почетен със заслужени награди – награден знак,,Свети Георги " II степен от министъра на защитата, морски кортик от началника на защитата, адмиралтейска грамота и морски сувенир от командира на Военноморски сили.

В приветствието си контраадмирал Кирил Михайлов засвидетелства благодарността на военните моряци за отдадените от капитан I сан Кукуров тридесет и шест години доблестна и вярна офицерска работа под знамената. Командирът на Военноморски сили изрече своята и на всички, които са служили и работили с капитан I сан Кукуров военнослужещи и цивилни чиновници, убеденост в плодотворното реализиране на бъдещите му персонални и професионални инициативи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР