На 12-ти май СПОРТ ТОТО навършва солидната възраст 63 години.

...
На 12-ти май СПОРТ ТОТО навършва солидната възраст 63 години.
Коментари Харесай

Спорт тото празнува своя 63-и рожден ден с печалби до 6 660 000 лева в 39-ия тираж

На 12-ти май СПОРТ ТОТО навършва солидната възраст 63 години. Това е време, в което милиони участници в игрите, свързваха най-големите си очаквания точно с тотализатора. За повече от шест десетилетия голямо количество участници трансформираха живота си, с помощта на числовите и моментните лотарийни игри. Именно в този интервал се роди паметната фраза, останала евъргрийн и до през днешния ден: " Да спечелиш шестица от тотото ". Тя символизира внезапна смяна на материалното положение и с времето се трансформира в знак на сбъднати фантазии.

През тези десетилетия, СПОРТ ТОТО продължи да следва и благородната си задача да подкрепя българския спорт, като заделя от всеки залог в поддръжка на родните федерации. Всеки път, когато българският химн прозвучи на международните игрища и публиката стане на крайници, това е и триумф за всички, които взеха присъединяване в игрите на Български състезателен тотализатор. Тази значима поддръжка ще продължи и отсега нататък, а опциите за облаги ще стават още по-големи и още по-разнообразни.

В четвъртък ще бъде извършен и 39-тия тираж, а залозите за числовите игри могат да трансфорат приятната тръпка от присъединяване в същински успех на шанса. Инстинктът за облаги ще бъде предизвикан от играта " Тото 2 - 6 от 49 ", в която прогнозният
джакпот чакаме да доближи до титаничните 3 100 000 лв.. Печалби до 3 000 000 лв. могат да препълнят банковите сметки на участниците и в играта " Тото 2 - Зодиак ". Това ще стане, като познаят пет цифри и една зодия към тях.

Всички, които желаят да се включат в играта " Тото 2 - 5 от 35 " да се приготвят за огромна изненада. Залог от най-малко 70 стотинки ще им подсигурява присъединяване в две тегления по пет цифри, по-късно шансът им ще има още една опция в играта " Втори тото късмет " с облаги до 200 000 лв. и като става въпрос за Рожден ден на Български състезателен тотализатор опциите да приключат тиража по-богати ще ги води във вихъра на чоп за 10 спомагателни облаги по 1000 лв..

Почетен член в плеядата късметлийски игри ще бъде и играта " Тото 2 - 6 от 42 ". Минималният
залог е 75 стотинки, а прогнозният джакпот може да ги води в бленувания разкош със сумата до 420 000 лв.. Всеки, който познае случайни пет цифри от печелившата композиция, автоматизирано взе участие и в играта " Втори тото късмет - 6 от 42 ", където едно спомагателни число може да донесе облаги до 15 000 лв..

Силен катализатор на шанса постоянно са се оказвали залозите със системи за цялостно съчетание, а всеки, който желае да им се довери, може да направи
залози до 18 часа в тото пунктовете и онлайн на нашия уебсайт toto.bg. Към фишовете участва и играта " Тото 2 - Тото Джокер ", в която този четвъртък облагите могат да доближат до 40 000 лв.. Минимален залог от 20 стотинки подсигурява присъединяване, а желанието да заложите е задоволителен жокер към шанса.

За тиража в четвъртък общото количество на облагите доближава над 6 660 000 лв. и всеки пълновръстен участник има опция да се включи в офанзивата на огромните пари. Към тези колосални благоприятни условия за замогване се причисляват и талоните на моментните лотарийни игри на Български състезателен тотализатор. В доста от тях облагите доближават до 1 000 000 лв., а това значи, че опциите някой да грабне купата 110-ти тото милионер стават още повече.

Да си напомним една мисъл на именитият Христо Стоичков, който сподели: " който играе - печели ", а в СПОРТ ТОТО важи правилото " всеки който е спечелил е играл ". Тези, които мислят, че нямат шанс може би е добре да знаят, че огромна част от 109-те тото милионери са мислили същото, само че са взели участие, тъй като в СПОРТ ТОТО всеки има своя късмет!

Печелившите комбинации за числовите игри ще бъдат изтеглени в четвъртък от 18:30 по Българска национална телевизия.
 Министър Красен Кралев: Вярвам, че за всеки състезателен триумф, принос има и Българският състезателен тотализатор
Министър Красен Кралев: Вярвам, че за всеки състезателен триумф, принос има и Българският състезателен тотализатор

Повече от шест десетилетия БСТ не стопира да радва своите почитатели

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР