На 12-ти август се проведе еднодневен летен пленер Усмихнато лято“

...
На 12-ти август се проведе еднодневен летен пленер Усмихнато лято“
Коментари Харесай

Летен пленер Усмихнато лято събра десетки деца в Спанчевци /снимки/

На 12-ти август се организира еднодневен летен пленер „ Усмихнато лято “ във вършечкото село Спанчевци.
Тя се организира годишно по самодейност на кмета Емил Иванов, защото там се създават детски бои, а и курортното населено място е цялостно с малчугани през лятото. И тази година центърът на селото бе по-пъстър отвсякога, кондензиран с живот, детски смях, рисунки, песни, танци, игри и изпълнени с трогване очи, очите на бабите и родителите, които се радваха при типа на щастливите си деца и внуци. Малчуганите рисуваха самоуверено, оставяха следи от ръчичките си, оцветяваха обичаните воин, пресъздаваха космоса, природата и всичко това, което е благо за тях. Картините на дребните художници бяха цялостни с цветове, магия и обич.
Освен изобразяване, децата се забавляваха с аниматор и игри. За наслада на всички дребната Виктория и Рафаела изпяха по една национална ария. Всички художници получиха дарове и лакомства.
За тях кметство Спанчевци искренно благодари на инж. Иван Лазаров – кмет на община Вършец, Венцислав Радевски, Иван Андров, Вътко Маринов, Огнян Александров,  Румен Атанасов и Диана Върганова.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР