“На 12 септември всеки член на БСП ще има възможността

...
“На 12 септември всеки член на БСП ще има възможността
Коментари Харесай

Крум Дончев: БСП категорично показва стъпките към свобода и равноправие

 “На 12 септември всеки член на Българска социалистическа партия ще има опцията да гласоподава за ръководител, като този развой ще е най-големият вътрешнопартиен избор в цялата политическа история на България. Политически казус ще бъде и фактът, че народът ще избере директно своя водач в мажоритарен избор. Въпреки историческия темперамент на този партиен избор, ние продължаваме и да се борим за свободата, демокрацията и равноправието в интерес на народа. " Това съобщи социалистът Крум Дончев. Той добави, че с този напълно либерален избор Българска социалистическа партия ще даде образец за провеждането на почтени и открити избори, без подозрения за задкулисие.

Шампионът акцентира, че висшата форма на доверие е предоставена на всеки един социалист, като в този момент е момента в който би трябвало да се постъпи отговорно и да се защитят моралните устои на Българска социалистическа партия в името на устрема към една по-добра България: “Най-важното е да гласуваме. "

“През последните четири години показахме, че не можем и не би трябвало да стоим безучастно към заобикалящата ни реалност. Перефразирайки британския държавник Едмънд Бърк, който е споделил: " Единственото нещо, от което се нуждае злото, с цел да победи, е положителните хора да не вършат нищо ", ще кажа, че единственото нещо, от което се нуждае нежеланото статукво, с цел да продължи да ръководи е мълчанието на неговата опция. ", безапелационен бе Крум Дончев.

“БСП е алтернативата и ние не мълчахме, и няма да мълчим. Именно желанието ни за смяна предизвикваше в нас, през последните четири години непрестанните реакции и дейности, противопоставящи се на порочния модел на ръководство, като главната цел бе неговото унищожаване. Истинското удостоверение на всичко това се вижда по улиците и площадите на България, където главния мотор на недоволството е неналичието на правдивост и битката срещу бедността на хората. Категорично имам вяра, че Българска социалистическа партия разполага с капацитет, който може да обърне политическите везни в вярната посока, а тя е социално-икономически и честен напредък на обществото ни. Аз имам вяра, че ние можем. ", приключи социалистът.

Крум Дончев е български авто играч, един от най-популярните водачи в България. Четири пъти рали първенец на България (2003, 2004, 2009, 2010). Един от едвам тримата българи, спечелили в Рали България (2008, 2014). Шампион на европейска рали трофи купа на ФИА за 2014 година. Член на Българска социалистическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР