На 12 септември не можеше да има друга тема, освен

...
На 12 септември не можеше да има друга тема, освен
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: колко зле е руското положение в Украйна

На 12 септември не можеше да има друга тематика, с изключение на ясните знаци (и факти) за начало на поврат на войната в Украйна - армията й настапва и осбождава територии, от които руснаците бягат.

Нещо повече - Кремъл стопирал референдумите за анексия на окупираните територии, написа рускоезичното опозиционно издание “Медуза ".

Украинските войски са прогонили съветските окупатори от съвсем цялата територията на Харковската област, което обрича на неуспех поставената цел на " специфичната военна интервенция ".

Това оповестяват експертите от американския мозъчен концерн " Институт за проучване на войната " на 12 септември. 

Руските жертви в така наречен " специфична интервенция " в Украйна към края на август са били близо 50 000, твърди в един от профилите си във Facebook живеещият в заточение съветски предприемач Михаил Ходорковски.

Изтече даже документ - към този момент с непотвърдено наличие, в който написа, че Русия предлага да се изтегли от всички окупирани от нея украински територии като се изключи Крим и се отхвърля от претенцията си Украйна да не влиза в НАТО в документ, популяризиран в обществените мрежи. Предложението слага изискването Русия да не заплаща репарации за разрушенията и жертвите, породени от нейното навлизане в Украйна. 

Най-интересното от България - като изключим към този момент баналните предизборни “подсичания с бутонките ”, е че полицайката Симона Радева, за която стана ясно, че подпомагала Георги Семерджиев, ще бъде уволнена.

Цели 40 униформени са обвинени, че са нарушили или неизпълнили служебни отговорности, с цел да продъжи рецидивистът гладко да вилнее години наред по пътищата. И да убие две млади дами.

Нещо от миналата нощ - испанецът Карлос Алкарас завоюва Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис и на 19 години стана най-младият №1 в международната класация в така наречен “открита епоха ”. 
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР