На 12 септември излезе биографията на Илън Мъск от Уолтър

...
На 12 септември излезе биографията на Илън Мъск от Уолтър
Коментари Харесай

В биографията на Мъск се появи изображение на новия роботизиран автомобил на Tesla

На 12 септември излезе биографията на Илън Мъск от Уолтър Айзъксън. В книгата се появи изображение на „ концептуален “ роботизиран автомобил на Tesla. Компактното транспортно средство наподобява на Cybertruck, само че може би става въпрос за ранна разработка, която няма нищо общо с действителния първообраз.

През миналите седмици биографът, който през годините е бил непосредствен с Мъск, разгласява фрагменти от книгата си с информация за Tesla, в това число за новата стратегия за роботизирани таксита.

В книгата се появи изображение на концептуален роботизиран автомобил. На фотографията е показан електрически автомобил с две порти, който в реалност наподобява на Cyberruck с ъгловата си форма и каросерия, евентуално направена от неръждаема стомана. От биографията знаем, че Мъск упорства роботомобилът да няма волан и педали, макар съпротивата на инженерите. На показаната идея тези елементи отсъстват.

Интересно е, че в книгата е оповестено друго изображение на същото транспортно средство до дизайнера на Tesla, озаглавено „ Франц декор Холцхаузен с ранното роботизирано такси “. Снимката се появи в раздела на книгата, в който се споделя за Автопилота и живота на Мъск сред 2014 и 2016 година

Както написа Electrek, към фотографията би трябвало да се отнасяме внимателно, защото нормално това не е методът, по който Tesla афишира новите си коли. Освен това евентуално става дума за доста ранни концепции, които нямат нищо общо със серийно създаваната версия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР