На 12 септември 2022 г. стана известно за трагичната смърт

...
На 12 септември 2022 г. стана известно за трагичната смърт
Коментари Харесай

Пореден мистериозен инцидент: Руски топ мениджър изпадна от лодка в движение, откриха го мъртъв

„ На 12 септември 2022 година стана известно за трагичната гибел на нашия сътрудник Иван Печорин, ръководещ шеф за авиационната промишленост на Корпорацията за развиване на Далечния Изток и Арктика. Смъртта на Иван е непоправима загуба за другари и сътрудници, огромна загуба за корпорацията “, означават представители на компанията “, пишат от КРДВ.

 

Според вестник „ Комсомолская истина. Далечен Изток “, базирайки се на администрацията на Владивосток, Печорин е умрял на 10 септември, откакто пада от борда на лодка във водите на съветския остров покрай нос Игнатиев.

 

На 11 септември локални медии, в това число Primpress и VL.ru, оповестиха, че търсят мъж, роден през 1983 година в региона на Владивосток, който е паднал зад борда. До този миг избавителната интервенция е траяла съвсем ден. В нея взели участие градски и регионални спасители, Министерството на изключителните обстановки и противопожарните служби.

 

Печорин взе присъединяване в Източния стопански конгрес (EEF), който се организира във Владивосток от 5 до 8 септември. Като ръководещ шеф за авиационната промишленост на КРДВ, той също взе участие в развиването на авиационната досегаемост на Далечния изток, в това число поддръжката за пътнически въздушен превоз, модернизацията на летищната инфраструктура и построяването на нови писти. Участва в създаването на United Far Eastern Airlines, основана през 2021 година въз основата на Aurora.

 

През февруари умря генералният шеф на КРДВ Игор Носов. Един от познатите на Носов сподели пред RBC, че изпълнителният шеф на корпорацията е получил инсулт, бил е откаран в реанимация, само че не съумели да го спасят. Друг прочут на шефа на КРДВ посочи, че Носов се разболял, откакто на срещата му съобщили за уволнението.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР