На 12 и 13 април президентът Румен Радев ще бъде

...
На 12 и 13 април президентът Румен Радев ще бъде
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев заминава на посещение в Португалия

На 12 и 13 април президентът Румен Радев ще бъде на публично посещаване в Република Португалия по покана на своя сътрудник Марсело Ребело де Соуза, оповестяват от прессекретариата на президента за Moreto.net.

На 12 април, вторник, от 12.00 часа (местно време), българският държавен глава ще бъде посрещнат от португалския президент Марсело Ребело де Соуза с публична гала в Порто. 

От 15.20 часа Румен Радев ще организира среща с португалския си сътрудник, след което двамата ще създадат взаимни изказвания. В първия ден от своята аудиенция президентът ще беседва и с кмета на Порто Руи Морейра.

На 13 април, сряда, в португалската столица Лисабон, българският президент ще се срещне с министър-председателя Антонио Коща, както и с ръководителя на португалския парламент Аугущо Сантош Силва. 

В рамките на своето посещаване в Република Португалия Румен Радев ще беседва и с представители на българската общественост в страната. Българският държавен глава  ще посети също по този начин Европейската организация за морска сигурност, основана в Лисабон, както и Военната академия в града.

По време на визитата си в Португалия президентът ще бъде съпроводен от своята брачна половинка Десислава Радева.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР