На 12 февруари в ОД МВР Сливен е започнало разследване

...
На 12 февруари в ОД МВР Сливен е започнало разследване
Коментари Харесай

Акция на полицията! Спипаха двама сливналии с канабис и над 550 растения коноп!

На 12 февруари в ОД Министерство на вътрешните работи Сливен е почнало следствие по досъдебно произвеждане в  хода на което прокурор при ОП-Сливен е повдигнал обвиняване против Веселин К. и Антон Х. и двамата от Сливен, за това че на същата дата в апартамент в Сливен без съответно позволение, според Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите, като съизвършители държали за разпространяване високорисково наркотично вещество – към 70 бр. коноп /марихуана/. Това е закононарушение по чл.354а ал.І изр.1 предл.4 вр. с чл.20 ал.ІІ от Наказателен кодекс.

Освен това в неустановена дата до 12 февруари и на горепосоченото място в съучастничество като съизвършители отглеждали 263 бр. растения коноп /марихуана/ в нарушаване на Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите. Това е закононарушение по чл.354в ал.І вр. с чл.20 ал.ІІ от Наказателен кодекс и

От неустановена дата до 12.02.2019г. в избено помещение на постройка в Сливен в съучастничество като съизвършители отглеждали 293 бр. растения коноп /марихуана/ в нарушаване на Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите. Това е закононарушение по чл.354в ал.І вр. с чл.20 ал.ІІ от Наказателен кодекс.

В хода на извършеното до актуалният миг следствие, по досъдебното произвеждане са събрани задоволително доказателства, сочещи на авторството на Веселин К. и Антон Х. в осъществяване на инкриминираните тежки умишлени закононарушения.

Предстои ОП-Сливен да внесе в съд искане за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение " Задържане под стража “ по отношение на обвинените.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР